23 Οκτωβρίου 2013

Εγκαινιάσθηκε χθες τo νέο κτήριο της πυροσβεστικής των Γαργαλιάνων, ισάξιο των αναγκών, της προσφοράς και της τιμής που αρμόζει στο Σώμα!

Πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια του νέου υπερσυγχρονου κτηρίου της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γαργαλιάνων. Toν αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος. Παραβρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Κος Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος Στρατηγός Γεωργακόπουλος, ο Αντιπερ/ρχης Κος Αλευράς, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κος Κόλιας και πολλά ανώτατα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας..Στην ομιλία του ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Γαργαλιάνων Κος Κ.Γεωργακόπουλος ..............
ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και υποσχέθηκε πως θα αξιοποιηθούν στο έπακρο οι δυνατότητες του νέου κτηρίου.Ο Κος Γεωργιάδης και ο Στρατηγός Γεωργακόπουλος αναφέρθηκαν στο καλοκαίρι που πέρασε με αισθητή τη μείωση των πυρκαγιών. Και τόνισαν πως το έργο αυτό πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του νέου θεσμού υλοποίησης δημοσίων έργων με τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.Τη κορδέλα έκοψαν ο Στρατηγός Κος Γεωργακόπουλος με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο και τον Γ.Γ. Κο Γεωργιάδη.Μετά τη ξενάγηση στο κτήριο παρατέθηκε δείπνο σε όλους τους παρευρισκόμενους με πλούσιο μπουφέ.

Να σημειώσουμε πως τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική Γαργαλιάνων.
Best tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες