22 Νοεμβρίου 2010

Υποτροφίες από τη Navarino Golf Academy

Η Navarino Golf Academy που λειτουργεί στην Costa Navarino ανακοινώνει τη θέσπιση 10 ετήσιων υποτροφιών γκολφ, για παιδιά 8-12 ετών που ζουν στην περιοχή - με στόχο να αποτελέσει η Μεσσηνία τον νέο προορισμό γκολφ στη Μεσόγειο. Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα: “Η δημιουργία μιας νέας γενιάς παικτών και μελλοντικών πρωταθλητών του γκολφ από τη Μεσσηνία είναι πρωταρχικός στόχος της Navarino Golf Academy και θα συμβάλλει, παράλληλα με τις υψηλού επιπέδου υποδομές που έχουν δημιουργηθεί και αναπτύσσονται στην περιοχή, στην ανάδειξη της Μεσσηνίας ανάμεσα στους παγκόσμιους προορισμούς γκολφ.
Ολα τα παιδιά ηλικίας 8-12 ετών, συνοδευόμενα από τις οικογένειές τους, καλούνται να
δηλώσουν συμμετοχή για τη δοκιμαστική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί τα Σαββατοκύριακα 27-28 Νοεμβρίου και 4-5 Δεκεμβρίου. Σε αυτά τα δοκιμαστικά, θα ξεχωρίσουν τα 10 παιδιά με τη μεγαλύτερη κλίση στο άθλημα, στα οποία θα δοθεί πλήρης υποτροφία (μαθήματα/εξοπλισμός) για ένα ολόκληρο έτος, με ετήσια ανανέωση εφόσον μετά από σχετική αξιολόγηση οι επιδόσεις τους παραμένουν σε υψηλό επίπεδο. Κάθε χρόνο, 10 παιδιά θα λαμβάνουν νέες υποτροφίες για την εκπαίδευσή τους στην ακαδημία γκολφ. Οι εκπαιδευτές θα παραδίδουν μαθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς: τους χειμερινούς μήνες θα λαμβάνουν χώρα τα Σαββατοκύριακα, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες θα γίνονται πιο εντατικά, με τη λειτουργία Golf Camp. Η ακαδημία και το γήπεδο γκολφ θα παραμείνουν ανοικτά τα Σαββατοκύριακα κατά τους χειμερινούς μήνες, για όσους
παίκτες και μαθητές θέλουν να εξασκηθούν στο άθλημα είτε απλώς να εξοικειωθούν με αυτό. Το γήπεδο The Dunes Course λειτουργεί 9 π.μ.-6 μ.μ., Παρασκευή έως Κυριακή, και το κόστος των μαθημάτων ξεκινά από 20 ευρώ/άτομο σε γκρουπ ή 60 ευρώ/άτομο για ιδιαίτερα. Για δηλώσεις συμμετοχής στα δοκιμαστικά ή για μαθήματα, είναι απαραίτητη η κράτηση στο τηλ: 27230 90200.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες