6 Μαρτίου 2010

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Χαμόγελα για την εκπληκτική πορεία


Η... τρελή πορεία του Μιλτιάδη στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζεται για τα καλά και πλέον η ιστορική ομάδα έχει καθιερωθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Τελευταίο “θύμα” των “μελανόλευκων” ήταν ο Τσικλητήρας και μάλιστα εκτός έδρας, όπου μέχρι το Σάββατο η
ομάδα της Πύλου ήταν αήττητη. Ο Μιλτιάδης έπαιξε με διαφορετική τακτική στο τελευταίο ματς και κατάφερε να βγάλει εκτός ρυθμού όλα τα επιθετικά όπλα του Τσικλητήρα που απείλησε ελάχιστα την εστία του Χίντα. Με καθαρό μυαλό, καλή κυκλοφορία της μπάλας και
γκολ από στημένη φάση η ομάδα του Πύργου πήρε τους τρεις βαθμούς και δείχνει ικανή να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Αλλωστε ο Μιλτιάδης έβγαλε τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του δευτέρου γύρου που ήταν όλα πολύ δύσκολα (Μεθώνη-Πύλο-Σπερχογεία εκτός και Κυπαρισσία εντός) με συγκομιδή 7 βαθμών, κάτι που σίγουρα λίγοι περίμεναν.
Από εδώ και πέρα το πρόγραμμα γίνεται σαφώς πιο εύκολο, μιας και από τα 11 ματς τα 6 είναι στον Πύργο με θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες και από τα 5 εκτός έδρας, το ένα θα το πάρει στα χαρτιά με τον Ατρόμητο Πλατύ.
Λίτσας: “Ξέραμε τι ζητούσαμε στο γήπεδο”
Ο προπονητής-παίκτης της ομάδας Δημήτρης Λίτσας αναφερόμενος στο ματς της Πύλου και τη συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε: “Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη που τους ανήκει ολοκληρωτικά. Κατανόησαν 100% αυτά που τους ζήταγα την προηγούμενη εβδομάδα και το έβγαλαν αυτό στο γήπεδο. Και οι 13 παίκτες που έπαιξαν ήξεραν τι ζητούσαν στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ πως το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Ηταν μία μεγάλη προσπάθεια των παιδιών που ανταμείφθηκε με τρεις βαθμούς, αλλά το ματς αυτό ανήκει στο παρελθόν. Αν θέλουμε να έχει αντίκρισμα η νίκη στην Πύλο πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Χώρα στο γήπεδό μας. Διαφορετικά είναι σαν μην κάναμε τίποτα και θα πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων το διπλό στην Πύλο”.
Το μυαλό στη Χώρα
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Παπαφλέσσα ξεκίνησε με προπόνηση την Δευτέρα. Η τεχνική ηγεσια έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή της, εκτός από τον Βασίλη Ρηγόπουλο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μιας και δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση.
Ρεπορτάζ Κώστας Ηλιόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες