26 Ιουνίου 2013

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Η παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών είναι μια ημέρα που οφείλει να μας κρατάει σε εγρήγορση για δράση και ουσιαστική συζήτηση για την πρόληψη και αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της εξάρτησης από τα ναρκωτικά. Ενός προβλήματος που υπάρχει στην καθημερινότητα πολλών και κατ’ επέκταση οικογενειών.
Ειδικά σήμερα που πνευματικά και............
ηθικά η χώρα μας απαξιώνεται. Το μόνο που μας σώζει είναι να σταθούμε με ευθύνη μπρος στους νέους και να αρχίσουμε την κριτική από τον εαυτό μας.
Το μήνυμα είναι η προαγωγή αξιών έτσι ώστε το άτομο να μην έχει ανάγκη τη χρήση ουσιών για τη διαχείριση δυσκολιών της ζωής του. Έτσι η κοινωνία μας θα οδηγηθεί σε διαφορετική θεώρηση, που κεντρική θέση θα έχουν οι ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις, η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, η δημιουργικότητα, η επικοινωνία.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και εγώ προσωπικά στην Π.Ε. Μεσσηνίας στηρίζουμε εδώ και χρόνια τις υπηρεσίες που προσφέρει το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ πάνω στην απεξάρτηση, επανένταξη και ενημέρωση. Είμαστε αρωγοί όχι μόνο στο αναντικατάστατο του κοινωνικού έργου τους, αλλά όλης της φιλοσοφίας που το διέπει στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.
                                                                         ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ
                                                            ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες