14 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί ο δήμος Τριφυλίας προκαλεί σκανδαλωδώς;;


Από το δήμο Τριφυλίας λάβαμε το πιο κάτω δελτίο τύπου:

Συνάντηση με τους εκπροσώπους  της ποδοσφαιρικής ομάδας των Γαργαλιάνων “ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ” είχε σήμερα ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας.

Στη συνάντηση (στην οποία από την πλευρά του Δήμου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων  Στάθης Ανδρινόπουλος και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιάννης Κατσούλας και από την πλευρά του “ΤΕΛΟΥ ΑΓΡΑ” ο Πρόεδρος Βασίλης Αγγελόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Δημητρακόπουλος) συζητήθηκε το ζήτημα των γηπεδικών εγκαταστάσεων  των Γαργαλιάνων και ειδικότερα το ζήτημα των κερκίδων.

Οι εκπρόσωποι του “ΤΕΛΟΥ ΑΓΡΑ” επισήμαναν την................
καθηστέρηση στην εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου το οποίο αποτελεί αίτημα πολλών ετών και είναι απολύτως  αναγκαίο για την ανάπτυξη του αθλητισμού στους Γαργαλιάνους.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Δήμου επανέλαβαν τη δέσμευσή τους για την κατασκευή του έργου, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του “ΤΕΛΟΥ ΑΓΡΑ” ότι το έργο έχει συμπεριληφθεί στο ψηφισμένο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2013, η μελέτη του έργου είναι ήδη έτοιμη, όπως και η διακήρυξη για τη Δημοπράτησή του, η οποία και θα πραγματοποιηθεί αμέσως  μετά την ψήφιση του νέου προϋπολογισμού

   

        Από το Γραφείο Δημάρχου


Σχόλιο: Το γήπεδο Γαργαλίανων έχει χρηματοδοτηθεί αδρά τα τελευταία χρόνια για τις εγκαταστάσεις του και μάλιστα πολύ περισσότερο από όλες τις άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Τριφυλίας και του πάλαι ποτέ δήμου Γαργαλιάνων.
Η πρόκληση η μεγάλη ( και γι αυτό ασχολούμαστε με το θέμα)  είναι ότι,  ενώ αυτή τη στιγμή ο δήμος αρνείται να χρηματοδοτήσει τη θέρμανση των σχολείων, βάζει στον προϋπολογισμό του τέτοια έργα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες