11 Φεβρουαρίου 2013

Δημόσια διαβούλευση στο σχέδιο νόμου «Αναδιοργάνωση Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος και άλλες διατάξεις»

Εισάγεται σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την «Αναδιοργάνωση Υπηρεσιών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και άλλες διατάξεις». Με το νομοσχέδιο αυτό προτείνεται η αναδιοργάνωση κρίσιμων Υπηρεσιών και φορέων που υπάγονται στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και ιδίως του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο, μετά την υπαγωγή του στη.....................
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αναβαθμίζεται και μετεξελίσσεται σε σύγχρονο επιχειρησιακό βραχίονα της πολιτικής προστασίας της χώρας.
Αποκλειστικός σκοπός της προωθούμενης αναδιοργάνωσης είναι η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και της επιχειρησιακής ικανότητας των φορέων του Υπουργείου, η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τον πολίτη και, τελικά, η καλύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος.
Καλείσθε να συμμετέχετε στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, υποβάλλοντας παρατηρήσεις, σχόλια, ιδέες και προτάσεις. Η συμμετοχή σας αποτελεί κρίσιμο παράγοντα επιτυχίας της νομοθετικής πρωτοβουλίας.
Διαβάστε τη διαβούλευση και συμμετέχετε εδώ: http://www.opengov.gr/yptp/?p=837
Καταληκτική ημερομηνία: 16η Φεβρουαρίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες