23 Μαρτίου 2012

Κτήμα Παναγιωτόπουλου, και οι διακρίσεις συνεχίζονται…

Μετά τα τέσσερα μετάλλια το Φεβρουάριο, στο διεθνή διαγωνισμό του Βερολίνου, ακόμα έξη μετάλλια ήρθαν να προστεθούν στη συλλογή του Κτήματος!

Πιο συγκεκριμένα, στο Διεθνή Διαγωνισμό Θεσσαλονίκης το γνωστό οινοποιείο, από τον Πύργο Τριφυλίας, βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο για τους οίνους: Merlot του 2008, Cabernet Sauvignon του 2007, Καλντερίμι Ερυθρό του 2010 και Ερυθρός του 2010. Επιπλέον, βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο για τους οίνους Φιλέρι του 2011 και Καλντερίμι Λευκό του 2011. Αξίζει να σημειωθεί, πως το Merlot απέσπασε και ειδική διάκριση, αφού συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των κρασιών, που προέρχονταν από αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας.
Οι βραβεύσεις αυτές, ήρθαν να συμπληρώσουν όλες τις προηγούμενες και ταυτόχρονα να επιβεβαιώσουν την διαχρονική προσήλωση του οινοποιείου, όχι μόνο στην παραγωγή ποιοτικών κρασιών, αλλά και.......................
 ειδικότερα κρασιών που παράγονται από σταφύλια βιολογικής γεωργίας.
Η απονομή των βραβείων έγινε στα πλαίσια της έκθεσης «Οινόραμα», της σημαντικότερης ίσως οινικής έκθεσης της χώρας μας, στην οποία το Κτήμα Παναγιωτόπουλου συμμετέχει σταθερά από το 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες