2 Δεκεμβρίου 2011

Αποθεώθηκαν οι ήρωες παίκτες του ΠΑΟΚ για την πρόκριση. Μαζί τους και ο δικός μας Αλέξανδρος Αποστολόπουλος

Μεγάλη νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας επί της Tottenham Hotspur με 2-1 για τους ομίλους του UEFA Europa League!
Οι παίκτες του "Δικεφάλλου του Βορρά" μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν πολύ γρήγορα με την κεφαλιά του Σαλπιγγίδη στο 6ο λεπτό μετά από σέντρα του Γεωργιάδη. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές της Tottenham, ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του με γκολ του Αθανασιάδη μετά από δεύτερη ασίστ του Γεωργιάδη στο 14ο λεπτό.
Ο ΠΑΟΚ έδειχνε απειλητικός αλλά οι ισορροπίες άλλαξαν...............
όταν ο Διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε πέναλτι και αποβολή του Σταφυλλίδη σε φάση που ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή της εστίας του Χαλκιά. Ο Modric μείωσε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΠΑΟΚ να προηγείται.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Laszlo Boloni έκαναν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν την Tottenham μακριά από την εστία του Χαλκιά και παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με έναν παίκτη λιγότερο κατάφεραν να κρατήσουν το 1-2 και να πάρουν ιστορική νίκη μέσα στο White Hart Lane.
Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ "κλείδωσε" την πρόκριση στην επόμενη φάση και στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων θα αγωνιστεί για την πρώτη θέση του ομίλου με αντίπαλο τη Rubin Kazan στην Τούμπα.

Την επομένη.
Μέσα σε ένα ομιχλώδες τοπίο οι 2.000 και πλέον οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και υποδέχθηκαν την αποστολή του «Δικεφάλου» που αφίχθει περίπου στις 06:15 με πτήση τσάρτερ από το Λονδίνο, έχοντας στις αποσκευές την πρόκριση στους «32» του Europa League.Οι φίλοι του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τον Λάσλο Μπόλονι και τους παίκτες, συνοδεύοντάς τους μέχρι το λεωφορείο. Ήρωας ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση κατά την έξοδο του από την αίθουσα αφίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες