18 Απριλίου 2011

Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας.

Μεγάλη Δευτέρα αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά με σποραδικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως στη Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στις ανατολικές περιοχές της χώρας.

Μεγάλη Τρίτη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και τη Κρήτη με τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι και μετά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά οπότε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Μεγάλη Τέταρτη αναμένονται...........
λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και τη Κρήτη με τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά οπότε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά.
Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση, με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Μεγάλη Παρασκευή, ο καιρός θα ακολουθήσει το κλίμα της ημέρας, με νεφώσεις, αλλά και ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Μεγάλο Σάββατο ο καιρός αρχικά θα είναι καλός, ενώ αργότερα αναμένονται τοπικές νεφώσεις.
Κυριακή του Πάσχα ο καιρός πιθανότατα θα είναι καλός, ενώ δεν αποκλείεται σε πολλές περιοχές να σημειωθούν βροχές και κάποιοι ίσως χρειαστούν υπόστεγο για το σούβλισμα του οβελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες