11 Φεβρουαρίου 2011

Τα άκουσε τελικά ο Νικας στα Φιλιατρά..

Από τη σελίδα των μικροπωλητών Ελλάδος αναδημοσιευουμε το πιο κάτω κείμενο
Για άλλη μια φορά, αποδείχτηκε πως ο φόβος φυλάει τα έρμα.

Δεκάδες συνάδελφοί μας, περίμεναν από το πρωί τον ερχομό, του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Νίκα στην Εμποροπανήγυρη των Φιλιατρών, για να τον υποδεχτούν όπως θα άρμοζε σε κάποιον που με τα σχόλια και τις δηλώσεις του, όχι μόνο τους πίκρανε, αλλά και τους θεώρησε ως παρείσακτο αντικείμενο στην κοινωνία μας.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, με τον φόβο μέσα του, του λιντσαρίσματος από τους κατοίκους των Φιλιατρών και του γιοχαρίσματος από πλευράς των μελών του Συνδικάτου μας, έκανε στροφή 360 μοίρες και δεν επισκέφτηκε την Πανήγυρη, με το πρόσχημα της ξαφνικής ασθένειας.
Εύσημα αποδίδουμε, στον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη, ο οποίος δήλωσε πως στηρίζει τις Εμποροπανηγύρεις, γιατί εκτός του ανταμώματος, αποτελούν και μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του κάθε τόπου.
Μάλιστα δεν παρέλειψε να κάνει την βόλτα του, στο Παζάρι μας και να συνομιλήσει με πολλούς συναδέλφους, πάντα με τις επευφημίες του κόσμου, ο οποίος απέδειξε, πόσο αγαπάει τον Πετράν του.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΝΕΝΑς ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΗς Η ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕς ΜΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΙΚΡΟ-ΛΗΣΤΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥς, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΟΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥς.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥς ΤΟΥς ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες