13 Ιανουαρίου 2011

Η ''στάση του Νίκα'' στην Καλαμάτα για το πανηγύρι της Υπαπαντής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


To Ενιαίο Συνδικάτο Σωματείων Υπαιθρίων πωλητών Ελλάδος, δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο στο υπαίθριο εμπόριο, έχοντας έννομο συμφέρον και γνώση, των πεπραγμένων του δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας, η οποία αποφάσισε εν μια νυκτί την ακύρωση της Πανήγυρης της Υπαπαντής του Κυρίου,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ευθέως την πολιτική του Δημάρχου κ. Νίκα, ο οποίος ξοφλώντας ΄΄ προεκλογικά γραμμάτια ΄΄ δείχνοντας ναζιστικό χαρακτήρα, όχι μόνο δεν δέχτηκε το αίτημά μας, για συνάντηση με θέμα τον τρόπο τέλεσης της Πανήγυρης(Αριθ. Πρωτ. 123/07-12-2010), αλλά αντίθετα προχώρησε στην ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ αυτής, που οι γονείς μας με κόπο δημιούργησαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, με σύμμαχο το καταναλωτικό κοινό της Καλαμάτας.
Επειδή ζούμε σε ένα ευνομούμενο κράτος και έχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στις ορέξεις του Δημάρχου Καλαμάτας, ο οποίος προσπαθεί όπως οι Ναζί έστειλαν στα στρατόπεδα και στη πυρά τους μισητούς τους Εβραίους,
Να αφανίσει ένα κλάδο βιοπαλαιστών απαγορεύοντάς μας, το κεκτημένο δικαίωμα στην εργασία.
Μη έχοντας επιχειρήματα ο Δήμαρχος ρίχνοντας λάσπη στο συνδικαλιστικό μας όργανο, διαδίδει πως κατά την περυσινή τέλεση της Πανήγυρης, δεν καταθέσαμε --ΕΛΕΟΣ !!!-- ως υπόλοιπο πληρωμής στο τμήμα προσόδων του Δήμου Καλαμάτας το ποσό των 320!!!ευρώ αν και ο Δήμος εισέπραξε πάνω από 60.000(εξήντα χιλιάδες)!!!!για 2 ημέρες εργασίας μας.
Επειδή έχουν γνώση οι φύλακες για άλλη μια φορά ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ, προς το σύμμαχο και φίλα προσκείμενο καταναλωτικό κοινό της Μεσσηνίας, πως το Πανηγύρι της Υπαπαντής του Κυρίου στη Καλαμάτα και φέτος θα διεξαχθεί στις 01 και 02 Φεβρουαρίου στον ίδιο γνωστό χώρο.
ΑΘΗΝΑ 12-01-2011


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

1 σχόλιο:

  1. εργατοπατέρες δώστε στον Νίκα τα χρήματα που εισπράξατε από τους μικροπωλητές που έστησαν την πραμάτεια τους στο περισινό πανηγύρι της Υπαπαντής και αφήστε τους δήθεν αγώνες για τα εργασιακά δικαιώματα των μικροπωλητών.
    λαμόγια..... κλέφτες.... ασβοι.......εκβιαστές....
    αλήθεια η ΣΔΟΕ που είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες