20 Νοεμβρίου 2010

Δημήτρης Λίτσας για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής: Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ ιδιαίτερα με τον διαιτητή.....

Με την τύχη τους τα έχουν στο Μιλτιάδη για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασαν την Κυριακή να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στο ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά και να ανέβουν αισθητά στο βαθμολογικό πίνακα. Ηταν ένα... τρελό παιχνίδι όπου η ομάδα του Πύργου βρέθηκε με την πλάτη στον
τοίχο και κατάφερε όμως να κάνει την ανατροπή που έμεινε πάντως στη μέση. Ο βαθμός φυσικά απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Εθνικός δεν είναι αποτυχία, όμως αν σκεφτεί κανείς πως ο Μιλτιάδης μέχρι το 85’ ήταν με 4-2 μπροστά στο σκορ, τότε καταλαβαίνει καλά ποια είναι η ψυχολογία της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών. Αυτό που στοίχισε στην ομάδα του Πύργου ήταν οι αδικαιολόγητες αποβολές των Αγγελου Τσέρτου και Μπάμπη Μπαχούμα, τη στιγμή που η ομάδα τους ήταν μπροστά στο σκορ. Η εμφάνιση πάντως των “μελανολεύκων“ ήταν ελπιδοφόρα κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και παρότι έπαιξαν δίχως 4 βασικότατους παίκτες τους (Διαμαντόπουλος, Καραμπότσος, Μαθιός, Βαβουλέας). Ο προπονητής-παίκτης Δημήτρης Λίτσας λέει για το ματς με τον Εθνικό: “Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ ιδιαίτερα με τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Θεωρώ πως ο κ. Κωνσταντινέας βρέθηκε σε πολύ κακή ημέρα. Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ήταν εσκεμμένα τα λάθη του, από τη στιγμή που μας έπαιζε ο πιο καταξιωμένος και καλύτερος Μεσσήνιος διαιτητής. Από εκεί και πέρα η ομάδα έπαιξε πολύ καλά σε συνδυασμό και με τις απουσίες που είχε, οι οποίες δεν φάνηκαν κόντρα σε ένα αντίπαλο με πάρα πολύ καλό ρόστερ. Δείξαμε και πάλι ότι η ομάδα έχει πολλά ψυχικά αποθέματα. Καταφέραμε να γυρίσουμε ένα ματς και εκεί που το είχαμε φέρει στα μέτρα μας και είχε ουσιαστικά τελειώσει, κάποιοι παίκτες μας δεν έδειξαν ανάλογο χαρακτήρα και εξυπνάδα έτσι ώστε να μην έχουμε πρόβλημα και να πάρουμε τη νίκη.
Δεχθήκαμε χαζές κόκκινες κάρτες, οι όποιες φυσικά επηρέασαν το αποτέλεσμα“.
Ολοκληρώνοντας ο 29χρονος τεχνικός πρόσθεσε: “Αν κρίνουμε πριν το ματς ο βαθμός που πήραμε είναι καλός, όμως έτσι όπως πήγε το παιχνίδι μάς αφήνει μία πικρή γεύση.
Πετάξαμε άλλους δύο βαθμούς, όπως έχει γίνει με την Σπερχογεία και την Πύλο. Αν θέλουμε να έχουμε μία ξεκούραστη παραμονή πρέπει να σταματήσει αυτό το φαινόμενο στα τελευταία λεπτά“. Την προσεχή αγωνιστική ο Μιλτιάδης έχει ρεπό και θα πάρει άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς στο ματς με τη Χώρα. Ετσι δίνεται η δυνατότητα για ξεκούραση και βελτίωση των όποιων λαθών μέσα από
τις προπονήσεις. Οι Μπαχούμας και Α. Τσέρτος αποβλήθηκαν με τον Εθνικό και είναι τιμωρημένοι,
ενώ εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Μαθιός. Οι Διαμαντόπουλος και Καραμπότσος έχουν όλο το χρόνο να αποθεραπευτούν, ενώ ο Βαβουλέας κάνει αγωγή με βάρη και από την άλλη εβδομάδα θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικό ρυθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες