10 Μαρτίου 2010

Σε σημαντικές εκθέσεις στην Αθήνα ο “Νέστωρ”


Σε δύο σημαντικές εκθέσεις στην Αθήνα θα συμμετέχει τις επόμενες μέρες ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Μεσσηνίας “Νέστωρ”, για την προβολή των κρασιών του. Καταρχάς θα συμμετέχει στο “Οινόραμα”, που για πρώτη φορά φέτος θα είναι 4ήμερο αφού θα ξεκινήσει
την Παρασκευή 12 και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 15 Μαρτίου, στο εκθεσιακό κέντρο MEC της Παιανίας. Επίσης θα συμμετέχει στην 4η Εκθεση Ελαιολάδου και Ελιάς που θα ξεκινήσει επίσης την Παρασκευή 12 του μηνός και θα διαρκέσει ως την Κυριακή, στον ΟΛΠ Πειραιά.
Εδώ μάλιστα ο “Νέστωρ” θα είναι η μοναδική παρουσία κρασιού σε όλη την έκθεση. Ο πρόεδρος του “Νέστορα” Σωτήρης Καλογερόπουλος σημείωσε σχετικά: «Για δεύτερη χρονιά συμμετέχουμε στο “Οινόραμα” και πιστεύω ότι η παρουσία μας θα έχει θετικά αποτελέσματα, όπως είχε και πέρυσι. Η συμμετοχή μας είναι στο πλαίσιο της προβολής που κάνουμε στα κρασιά μας και θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή μας σε τέτοιες εκθέσεις, τις οποίες επισκέπτονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι του κάδου αλλά και απλοί καταναλωτές. Θα παρουσιάσουμε 7 κωδικούς μπουκαλιών των 750 ml και άλλους 4 των 187 ml. Επίσης σημαντική θεωρούμε και την παρουσία μας στην έκθεση για την ελιά και το ελαιόλαδο, αφού θα είμαστε οι μοναδικοί εκθέτες κρασιού σε μια έκθεση από την οποία υπολογίζεται ότι θα περάσουν 20.000 εκθέτες - κι αυτό είναι πολύ θετικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες