13 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΖΗΤΑ Ο ΛΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Ηρεμία τέλος για τον Μιλτιάδη που είχε την ευκαιρία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να πάρει το ματς με τον Ατρόμητο Πλατύ στα χαρτιά και να προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στο
ενεργητικό του. Ετσι η ομάδα του Πύργου εκμεταλλεύτηκε ορισμένες ήττες άλλων ομάδων και
ανέβηκε αισθητά στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 10 βαθμούς μετά από 6 αγώνες.
Το Σάββατο η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα έδωσε φιλικό με την Ενωση Γαργαλιάνων στο γήπεδο του Πύργου, στο οποίο έπαιξαν όλοι οι παίκτες και έγιναν δοκιμές από την τεχνική ηγεσία.
Πλέον το μυαλό όλων στον Μιλτιάδη βρίσκεται στον αγώνα που ακολουθεί με τον Πανθουριακό στο γήπεδο της Μικρομάνης που θα γίνει την προσεχή Κυριακή. Είναι το τρίτο
εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος και οι “μελανόλευκοι” θα προσπαθήσουν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς μακριά από τον Πύργο.
“Πρώτα απ’ όλα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δείξουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο εκτός έδρας και έπειτα αν μπορέσουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το βάρος πρώτα το ρίχνουμε στην εμφάνιση και αν συνδυαστεί με νίκη ή ισοπαλία τόσο το καλύτερο”, αναφέρει στην “Ε” ο προπονητής-παίκτης Δημήτρης Λίτσας. Η προετοιμασία του Μιλτιάδη συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο του Πύργου, σήμερα υπάρχει ρεπό και από αύριο θα επιστρέψουν οι παίκτες στις προπονήσεις. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τραυματισμούς και τιμωρίες και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
πηγή:Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες