29 Ιουλίου 2009

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Σήμερα το κρίσιμο συμβούλιο που θα παρθούν αποφάσεις



Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον Αύγουστο και ακόμη ο Μιλτιάδης δεν έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για τη νέα περίοδο. Είναι μάλιστα η μοναδική ομάδα της Α’ το-
πικής που βρίσκεται τόσο πίσω και αυτό οφείλεται στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.
Την περασμένη εβδομάδα είχε φανεί μία... αχτίδα αισιοδοξίας, με ορισμένους εξωδιοικητικούς παράγοντες να προθυμοποιούνται να βοηθήσουν. Η μέρα πάντως που θα κριθεί το ποια πορεία θα έχει η ομάδα είναι η σημερινή, όταν και θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο.
Εκεί θα φανεί ανάλογα με το μπάτζετ που μπορεί να συγκεντρώσει η ομάδα, αν θα πάει για μία άνετη παραμονή και καλή πορεία ή αν θα πορευτεί με μικρό μπάτζετ και θα παλέψει απλά και μόνο για την αποφυγή του υποβιβασμού, κάτω από δύσκολες όμως συνθήκες.
Σήμερα λοιπόν θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι και είναι λογικό πως υπάρχει πίεση χρόνου μιας και οι άλλες ομάδες της κατηγορίας σε λίγες ημέρες
ξεκινούν προετοιμασία. Πάντως ο Μιλτιάδης δεν θέλει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του, αφού εκτός από τον Γεωργιόπουλο που πήγε στην Εράνη, ελεύθεροι έχουν μείνει μόνο οι Στέλιος και Νίκος Τζωρτζίνης και ο Τάσος Λακριντής (κι αυτοί όμως ενδέχεται να συνεχίσουν στα “μελανόλευκα”).
Τέλος, όσον αφορά τον πάγκο έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή με τον Δημήτρη Λίτσα και η συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες