16 Ιουνίου 2009

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ


Τη προηγούμενη εβδομάδα μια ομάδα πολιτών από την Τερψιθέα της Κυπαρισσίας απέστειλαν μια ανοικτή επιστολή προς τον δήμαρχο Κυπαρισσίας ζητώντας απαντήσεις σε διάφορα προβλήματα που απασχολούν το χωριό τους. Η επιστολή δημοσιεύθηκε στο Φιλιατρά news όπως και η απάντηση του δημάρχου. Μάλιστα ο δήμαρχος έδωσε συνέντευξη στον διαχειριστή του blog που ήταν ιδιαίτερα πιεστικός στις ερωτήσεις του.


Οι κάτοικοι της Τερψιθέας μάλιστα προειδοποιούν τον δήμαρχο Κυπαρισσίας να ασχοληθεί πιο σοβαρά με τα προβλήματα του χωριού τους γιατί θα ζητήσουν να ενταχθούν στο δήμο Φιλιατρών.


Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο αυτό να γίνει μα είναι μια ιδέα που μπορεί να βάλει και άλλα χωριά στην ίδια σκέψη σε άλλους δήμους που αντιμετωπίζουν την απαξίωση από το δήμο.... Το θέμα όμως δεν είναι η προειδοποίηση αυτή μα η αποτυχία του δημάρχου, η οποία αναγκάζει κάποιους κατοίκους, κάποιων χωριών, να σκέφτονται σαν άλλη λύση στα προβλήματά τους την αλλαγή δήμου.


Το συμπέρασμα από αυτή τη συνέντευξή είναι ότι: Πλέον και τα χωριά έχουν φωνή να αναδείξουν τα προβλήματα που τα απασχολούν.



Ολόκληρη η συνέντευξη του δήμαρχου Κυπαρισσίας καθώς και η επιστολή διαμαρτυρίας από τους κατοίκους της Τερψιθέας στο http://filiatranews.blogspot.com/2009/06/news-o.html


Έχει πράγματι ενδιαφέρον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες