11 Ιουνίου 2009

27 ή 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ



Ένας μήνας κλείνει αύριο από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής και στον Μιλτιάδη δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη.
Κάτι που όμως είναι αναμενόμενο στον σύλλογο του Πύργου, που κάθε χρονιά ξεκινάει κάπως αργοπορημένα τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο.
Μην ξεχνάμε πως πέρυσι χρειάστηκαν αλλεπάλληλες Γενικές Συνελεύσεις για να βγει η νέα διοίκηση, όμως στόχος είναι να μην επαναληφθεί η περσινή εικόνα.
Το πρωτεύον τη δεδομένη στιγμή είναι να γίνει η ετήσια Γενική Συνέλευση, όπου θα πραγματοποιηθεί διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και θα γίνει μια πρώτη διερευνητική κουβέντα για τη νέα σεζόν.
Αυτό πιθανότατα θα γίνει στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου και πιθανότατα το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου.
Να θυμίσουμε πως η θητεία της διοίκησης του Παναγιώτη Γαλάνη είναι διετής, άρα φέτος δεν είναι προγραμματισμένες εκλογές.
Ομως τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί όπως για παράδειγμα να παραιτηθεί το διοικητικό συμβούλιο και να προκηρυχθούν εκλογές.
Το σίγουρο είναι πως χρειάζεται να μπουν νέα άτομα από το χωριό στη διοίκηση και να
βοηθήσουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Αλλωστε τα τελευταία χρόνια το... κουπί το σηκώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι παράγοντες,
που είναι λογικό να έχουν κουραστεί και να έχουν “ματώσει” οικονομικά.
Οσον αφορά το σχεδιασμό της νέας περιόδου, δεν έχει γίνει η παραμικρή συζήτηση όμως θεωρείται δεδομένο πως θα συνεχίσει στο “μελανόλευκο” πάγκο το δίδυμο Δημήτρης Λίτσας-Κώστας Γεωργακόπουλος.
Οι δυο τους τα πήγαν περίφημα τη φετινή χρονιά, το έργο τους κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο και είναι σίγουρο πως θα βρίσκονται στον πάγκο του Μιλτιάδη και τη νέα
περίοδο.
πηγή: Ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες