4 Φεβρουαρίου 2009

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Η συγγραφέας κ Τσαμαδού, κόρη του συχωριανού μας αρεοπαγίτη και συγγραφέα Γεωργίου Καλογερόπουλου, με την πρόεδρο του συλλόγου




Τα παιδιά του χορευτικού επί το έργον






Η πρόεδρος του συλλόγου με τους αντιδημάρχους







Ο πρόεδρος του χωριού μας κατά την κοπή της πίτας




Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009, ώρα 18:00, η κοπή της πίτας του Συλλόγου Γυναικών του χωριού μας, στο Κέντρο «ΚΑΥΚΗ», στη Μαραθόπολη Γαργαλιάνων.
Εντύπωση προκάλεσε ο στολισμός της αίθουσας, με πρωτότυπες συνθέσεις της εφόρου του Συλλόγου μας κας Αλεξάνδρας Τσώλη, που κατασκευάστηκαν από την ίδια, με τη βοήθεια και άλλων μελών του Δ.Σ.
Επίσης τα πολύ ωραία γλυκά που προσφέρθηκαν, όλα δημιουργίες των μελών του Δ.Σ. και άλλων γυναικών του Συλλόγου μας.
Χόρεψαν με μεγάλη επιτυχία τα τμήματα παιδιών και εφήβων του χορευτικού μας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του κέντρου
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους του πολιτικού κόσμου ο Βουλευτής Δημήτρης Κουσελάς, η εκπρόσωπος του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά κ. Λευκή Κούτρη, η κα Νάντια Γιαννακοπούλου, ο συντονιστής της Μεσσηνιακής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Αργυρόπουλος.
Μηνύματα έστειλαν η Υφυπουργός Απασχόλησης κα Σοφία Καλαντζάκου και οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης.
Εκ μέρους του Δήμου Γαργαλιάνων παραβρέθηκαν οι δυο αντιδήμαρχοι Στάθης Σοκορέλης και Γιάννης Κατσούλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Γεωργιόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος και Προϊσταμένη ΔΟΥ Γαργαλιάνων κα Μάρθα Μιχαλοπούλου, ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Δ.Δ. Πύργου κ. Θεόδωρος Τσώλης, εκπρόσωποι Τοπικού Συμβουλίου Μαραθόπολης, ο τοπικός σύμβουλος κ. Νίκος Μιχαλόπουλος, κ.α.
Παραβρέθηκαν επίσης ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Χρύσανθος Αθανασόπουλος, εκπρόσωποι της Γεωργικής Υπηρεσίας Κυπαρισσίας,
εκπρόσωποι του Τριφυλιακού Θεάτρου, των Πολιτιστικών Συλλόγων Κυπαρισσίας, Γαργαλιάνων, Μουζακίου, Μαραθόπολης, Λεύκης, του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, του Συλλόγου Γυναικών Χώρας και η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών Πύλου κα Νίκη Κωνσταντακοπούλου. Παρούσα ήταν επίσης και η συγγραφέας Ελένη Τσαμαδού με το σύζυγό της Κίμωνα. Στο χαιρετισμό της η κα Τσαμαδού έδωσε συγχαρητήρια στις γυναίκες του Συλλόγου μας για την εκδήλωση και ευχήθηκε καλή δύναμη για επόμενες εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες