2 Οκτωβρίου 2018

Νέα τρακτέρ παρουσιάστικαν από τον Κώστα Αργυρό και τους συνεργάτες του.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, ανάμεσα στον Πύργο και την Φλόκα η παρουσίαση των καινούργιων μοντέλων δενδροκομικών LANDINI & MCCORMICK , στην ημερίδα που διοργάνωσε ο συγχωριανός μας Κωστας Αργυρός & ο Κατσίρος Σωτήριος σε συνεργασία με την Π.Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίασης και οι επισκέπτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον επιβεβαιώνοντας ότι η εταιρεία μας διαθέτει το καλύτερο δενδροκομικό της αγοράς. Επίσης, η μεγάλη συμμετοχή των επισκεπτών ενίσχυσε το ιδεώδες της εταιρείας Π.Πετρόπουλος ΑΕΒΕ για την διαρκή βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών και την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους αγρότες.
Πλήθος αγροτών «πέρασε» και από το δυναμόμετρο που υπήρχε προκειμένου να πάρουν μια ιδέα για την ιπποδύναμη των μηχανημάτων τους!.....
Από την πλευρά του ο τοπικός αντιπρόσωπος στη Φλόκα Γαργαλιάνων, Κωνσταντίνος Αργυρός, δήλωσε πως, «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στην εκδήλωση για την παρουσίαση στα νέα μοντέλα της Landini & McCormick, στα δενδροκομικά και ημι-στανταρ, και ευελπιστούμε κάθε χρόνο να μπορούμε να κάνουμε μια τέτοια γιορτή για τον αγροτικό κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες