3 Οκτωβρίου 2016

Άλλος ένας χειμώνας χωρίς αγροτικούς δρόμους.
Άλλος ένας χειμώνας έρχεται με τον δήμο Τριφυλίας να είναι απών από τα χωριά ή καλύτερα από ορισμένα χωριά.  Τρανό παράδειγμα είναι το δικό μας χωριό με τα σκουπίδια να παραμένουν στους δρόμους επί ημέρες, τους αγροτικούς δρόμους να είναι στην χειρότερη κατάσταση από τότε που φτιάχτηκαν και τους υπευθύνους να προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση ή να δηλώνουν αναρμόδιοι !!!!!
Ακόμα και μέσα στις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, ακόμα και όταν το χωριό μας είχε γεμίσει από επισκέπτες κατά την διάρκεια του δεκαπενταύγουστου, οι κάδοι ξεχείλιζαν από σκουπίδια και οι γάτες και τα αδέσποτα σκυλιά έκαναν πάρτυ.
Όσον αφορά την αμαρτωλή ιστορία...........
των αγροτικών δρόμων το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή γράφουμε για την κατάσταση αυτή και ζητάμε επίμονα την επισκευή τους με ειδικά μηχανήματα, ρίψη χαλικιού, καθάρισμα πρανών, άνοιγμα των γρανών και τέλος καθάρισμα αυτών που έχουν λογγώσει (  ναι συμβαίνει και αυτό στο χωρίο μας).
Κάθε χρόνο έρχεται ειδικό μηχάνημα σγαρλάει μερικούς  δρόμους μέχρι να τους κάνει το πρώτο νερό της βροχής χειρότερους λόγω της επιπολαιότητας και του βιαστικού της επισκευής και φεύγει. Η θεομηνία που έπληξε την περιοχή πριν από μέρες επιδείνωσε τόσο πολύ το πρόβλημα που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. 
Μερικοί παραγωγοί, όπως ο Μπάμπης ο Γαλανόπουλος,  που διαθέτουν μηχανήματα και μπορούν να φτιάξουν τους δρόμους για τα χτήματα τους το κάνουν ( προς ντροπή μερικών...).
Οι υπόλοιποι περιμένουν τους υπευθύνους να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες