7 Οκτωβρίου 2014

Ξεκίνησαν οι δοκιμαστικές διαδρομές

Ξεκινούν σήμερα οι δοκιμαστικές διαδρομές, με σταθμό τη Μαραθόπολη, για την παγκόσμια παρουσίαση του νέου VW Passat που φιλοξενείται στην Costa Navarino. Πάνω από 20.000 καλεσμένοι θα έχουν στη διάθεσή τους 200 VW Passat για το διάστημα από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου.
Οι διαδρομές
Θα υπάρχουν 4 γκρουπ από 50 αυτοκίνητα, τα δύο πρώτα γκρουπ θα ξεκινούν στις 9 το πρωί από την Costa Navarino με διαφορά 7 λεπτών το κάθε αυτοκίνητο σε δύο διαφορετικές διαδρομές.................
Το πρώτο γκρουπ των 50 αυτοκινήτων θα κάνει την διαδρομή παραλιακά προς τη Μαραθόπολη και θα καταλήγει στο λιμάνι της Μαραθόπολης, ενώ το δεύτερο γκρουπ θα κάνει τη διαδρομή Κορυφάσιο – Χώρα – Αμπελόφυτο – Πύργος – Φλόκα – Γαργαλιάνοι – Λιμάνι Μαραθόπολης. Σε κάθε αυτοκίνητο θα υπάρχει οδηγός και συνοδηγός και κατά τη διάρκεια της διαδρομής, σε καθορισμένα σημεία, θα αλλάζει ο οδηγός με τον συνοδηγό θέσεις.
Όταν φτάνουν στη Μαραθόπολη τα αυτοκίνητα θα σταθμεύουν στο δρόμο από την εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος μέχρι και το Φάρο. Στο λιμάνι θα υπάρχει στημένο ένα πάνελ όπου θα εκτίθεται το νέο μοντέλο της VW. Στο χώρο εκείνο, ο δήμος Τριφυλίας και φορείς θα έχουν στήσει περίπτερα με τοπικά προϊόντα και έντυπο υλικό της περιοχής για τους επισκέπτες.
Η επιστροφή των αυτοκινήτων στην Costa Navarino θα γίνεται αντίστροφα στις διαδρομές των γκρουπ.
gargalianoionline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες