9 Σεπτεμβρίου 2014

Το νέο Προεδρείο στο Δήμο Τριφυλίας

Συγκροτήθηκε σε Σώμα σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας στην πρώτη του συνεδρίαση της νέας δημοτικής περιόδου, με πρόεδρο τον Γιάννη Καλκαβούρα. Αντιπρόεδρος ανεδείχθη με την τρίτη ψηφοφορία ο Δημήτρης Κουτσούλης από τη μείζονα Αντιπολίτευση, ενώ από το προεδρείο απουσιάζει εκπρόσωπος των ελασσόνων μειοψηφιών αφού δεν είχαν προ-συνεδριάσει για να προτείνουν εκπρόσωπο και ο προεδρεύων Παναγιώτης Τσίγγανος κάνοντας αυστηρή εφαρμογή του γράμματος του νόμου, ζήτησε να προταθεί για γραμματέας του Σώματος υποψήφιος της Συμπολίτευσης, όπως και έγινε – παρά τις αντιδράσεις της Αντιπολίτευσης – και γραμματέας εξελέγη ο Αναστάσιος Αδρακτάς από τη Συμπολίτευση. ...........
Επιφυλλάξεις για την ψηφοφορία για γραμματέα εξέφρασε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και γι’ αυτό δήλωσαν παρόντες αρνούμενοι ψήφου, θέση με την οποία συμφώνησε και ο Δημήτρης Τάμπασης από τη Ρ.Α.ΚΙ. ενώ ο Σαράντος Κουκούμης, όπως και σε όλες τις ψηφοφορίες, ψήφισε λευκό.

Στην Οικονομική Επιτροπή, τακτικά μέλη από τη Συμπολίτευση εξελέγησαν οι Γιάννης Μερκούρης, Γιώργος Τσακανίκας, Θεόδωρος Τσαλαμανδρής – κανένας εκ των οποίων δεν συγκέντρωσε τη θετική ετυμηγορία όλων των ψηφισάντων – ενώ από την Αντιπολίτευση ο Ευστάθιος Ανδρινόπουλος – λαμβάνοντας 25 ψήφους επί 25 ψηφισάντων- και ο Γιώργος Στεργιόπουλος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, τακτικά μέλη από τη Συμπολίτευση εξελέγησαν οι Αναστάσιος Πούλος, Παναγιώτης Τσίγγανος, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και Γιάννα Κωνσταντέλου, ενώ από την Αντιπολίτευση ο Σωτήρης Μπακούρος και ο Αλέξανδρος Κουτρουμπής.

Εκπρόσωποι στη γενική συνέλευση της ΠΕΔ εξελέγησαν από τη Συμπολίτευση οι Δημήτριος Σαρμαντζής, Γεώργιος Τσακανίκας και Αναστάσιος Αδρακτάς και από την Αντιπολίτευση οι Ευστάθιος Ανδρινόπουλος και Σωτήρης Μπακούρος.

Σημειώνεται ότι από τη συνεδρίαση δεν έλειψαν οι στιγμιαίες «εντάσεις» και «ενστάσεις» για τη διαδικασία, η διάρκεια της συνεδρίασης άγγιξε τις δυόμιση ώρες και από αυτή απουσίαζε ο επικεφαλής της Ρ.Α.ΚΙ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.
gargalianoionline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες