31 Αυγούστου 2014

Ο Αργυρός Β. Διαιτητή στο παιχνίδι ΑΕΚ-Απόλλων Καλαμαριάς στο ΟΑΚΑ.

   Το Σάββατο 6-9-2014 στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football league όπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια Αρχή. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και στο εν λόγω επίσημο φιλικό παιχνίδι ορίσθηκε Β. Διαιτητή ο συγχωριανός μας Π. Αργυρός. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν και τηλεοπτικά μέσω του συνδρομητικού καναλιού OTE TV........

 Επίσης, ο συγχωριανός μας ρέφερυ συμμετείχε επιτυχώς στο σεμινάριο προεπιλογής διαιτητών περιόδου 2014-2015 στην Ερέτρια-Ευβοίας τον περασμένο Ιούνιο, αλλά και στα τεστ φυσικής κατάστασης (fifa) που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ στις 20 Αυγούστου, όπου για πρώτη φορά στη χώρα μας έγιναν σύμφωνα με τα πρότυπα και τις επιταγές της FIFA παρουσία και του Σκωτσέζου νέου Αρχιδιαιτητή και μέλους Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA Hugh DALAS. 
Ο εν λόγω ρέφερυ αξιολογήθηκε για την νέα περίοδο στους πίνακες Β. Διαιτητών της Football league συμπληρώνοντας δώδεκα συνεχή χρόνια διαιτητικής παρουσίας του στις δύο πρώτες επαγγελματικέςκατηγορίες ποδοσφαίρου της χώρας μας.
Τέλος, πολύ καλά πήγε και στο πρώτο του για φέτος παιχνίδι  που έπαιξε ανάμεσα στην Παναχαική και τον Πανηλειακό (3-0), που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα για την πρώτη φάση του κυπέλου Ελλάδος, ξεκινώντας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με τους καλύτερους οιωνούς.

1 σχόλιο:

  1. Καλή αρχή του ευχόμαστε στη νέα αγωνιστική χρονιά και μακάρι η φετινή χρονιά να τον ανταμείψει όπως του αξίζει! Καλές διαιτησίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες