7 Ιουλίου 2014

Ρυθμίσεις οφειλών στο Δήμο Τριφυλίας.

Τις πρώτες υπαγωγές πολιτών του Δήμου Τριφυλίας σε ρυθμίσεις των οφειλών τους προς το δήμο, ενέκρινε  η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας, σε συνέχεια της πρόσφατης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Οσοι θέλουν να μπουν στη διαδικασία των ρυθμίσεων θα πρέπει να υποβάλουν σχετικό αίτημα μέχρι το τέλος Αυγούστου, ενώ αφορά ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχουν βεβαιωθεί μέχρι τις 31/12/2009 και από 1/1/ 2010 μέχρι και σήμερα............

Από εκεί και πέρα η επιτροπή ενέκρινε τη δαπάνη, τη διάθεση πίστωσης και τον καθορισμό των όρων διαγωνισμού για την μίσθωση δύο απορριμματοφόρων για τις ανάγκες καθαριότητας του δήμου. Το συνολικό κόστος μαζί με το ΦΠΑ είναι 46.715 ευρώ και αφορά περίοδο 6 μηνών. Οπως εκτιμήθηκε, ο δήμος θα μπορέσει να προχωρήσει σε ενοικίαση των οχημάτων στις αρχές Αυγούστου. Τονίστηκε δε πως το ένα απορριμματοφόρο θα καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν καθώς ο δήμος από πυρκαγιά απώλεσε ένα όχημα, ενώ το δεύτερο θα αποτελέσει ουσιαστικά συνέχεια του ήδη ενοικιασμένου απορριμματοφόρου το οποίο ήταν για περίοδο τριών μηνών.
Ακόμη εγκρίθηκαν η δαπάνη διάθεσης πίστωσης και ο καθορισμός των όρων του ανοικτού διαγωνισμού «Δημοτική οδοποιία Γαργαλιάνων» προϋπολογισμού 170.000 ευρώ που προέρχονται από ΣΑΤΑ και ο διαγωνισμός θα γίνει στις 27 Ιουλίου.
Με αφορμή συζήτηση θέματος που αφορά την ανάληψη δαπανών και την ψήφιση πιστώσεων του προϋπολογισμού αναφέρθηκε και το θέμα των ναυαγοσωστών, με τον πρόεδρο της επιτροπής Γιώργο Σαμπαζιώτη να σημειώνει πως στο δήμο έχουν χαρακτηριστεί πέντε παραλίες ως πολυσύχναστες, ενώ μέχρι τώρα έχουν έρθει 3 ναυαγοσώστες και αναζητούνται άλλοι 2.
Ελευθερία
 Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ https://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/40877-rythmisi-ofeilwn-trifylia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες