21 Ιουνίου 2014

41.000 Μεσσήνιοι παραγωγοί ενεργοποίησαν δικαιώματα

Σαράντα ένας χιλιάδες παραγωγοί σε όλη τη Μεσσηνία έχουν μέχρι τώρα ενεργοποιήσει δικαιώματα. Σύμφωνα με ενημέρωσή μας, στην Ενωση ενεργοποίησαν δικαιώματα 36.000 παραγωγοί και στη ΜΕΣΥΝΕΛ (Μεσσηνιακοί Συνεταιρισμοί Ελαιολάδου) Α.Ε. 5.000 παραγωγοί.
Το σύστημα είναι ακόμα ανοιχτό, όπως μας ενημέρωσαν ο διευθυντής επιδοτήσεων της Ενωσης Κώστας Πέτροβας και ο διευθύνων σύμβουλος της ΜΕΣΥΝΕΛ Βασίλης Κοζομπόλης, και όποιος επιθυμεί, για να μη χάσει την επιδότηση, μπορεί και τώρα να κάνει ενεργοποίηση με 1% ποινή στο ποσό της επιδότησης που θα πάρει...............

Μέχρι το τέλος του μήνα θα καταχωρούνται οι αιτήσεις και θα στέλνονται ηλεκτρονικά στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα των διορθώσεων, μετά από τους διασταυρωτικούς ελέγχους από το υπουργείο.
Εκτιμάται ότι ένας μικρός αριθμός παραγωγών και στη Μεσσηνία που ήταν λίγο πάνω από το όριο των 200 ευρώ, από φέτος δε θα παίρνει επιδότηση, λόγω της μείωσης, που τους φέρνει κάτω από τα 200 ευρώ.
Γ.Σ.
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/agrotika/item/39312-messinioi-paragwgoi-energopoiisan-dikaiwmata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες