26 Μαΐου 2014

Πολιτικοί και πολίτες να αφήσουμε όλες τις άλλες εκλογικές ερμηνείες και ερμηνευτικές και ας κοιτάξουμε τη Θράκη πριν γίνει η Ελλάδα Ουκρανία.

Τέλειωσαν και αυτές οι εκλογικές αναμετρήσεις και τα αποτελέσματα τα ερμηνεύουμε όπως θέλουμε -όλοι μαζί και ο καθείς ξεχωριστά- Το σεισμό στο βόρειο Αιγαίο τον ακούσατε; Αν δεν τον ακούσατε θα τον μάθατε από την τηλεόραση. Το σεισμό στη Θράκη τον πήρε χαμπάρι κανείς;
Αν ανέβηκε η Αριστερά ή η Ακροδεξιά ή τα μικρά κόμματα δεν έχει σημασία πλέον. Θέσεις και απόψεις, ακόμα και εκ διαμέτρου αντίθετες σε μία δημοκρατία είναι θεμιτές και φυσιολογικά υπάρχουν.
Όταν όμως έρχεται ένας ξένος παράγοντας και βάζει το δάκτυλό του στην καρδιά της δημοκρατίας που είναι οι εκλογές και δημιουργεί ένα πολιτικό φορέα (το λεγόμενο Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας) που σαρώνει τη Ροδόπη και τη Ξάνθη τότε τα πράγματα αγριεύουν επικίνδυνα. Γιατί αυτό είναι ένα κόμμα φτιαγμένο απο το τουρκικό προξενείο - δηλαδή απο την τουρκική κυβέρνηση............

Τί κάνουμε τώρα;
Η δημοκρατία έδωσε τη δυνατότητα να διαρρηχθεί και επίσημα πλέον ένα κομμάτι της Χώρας, εμείς δεν προστατεύσαμε τη δημοκρατία και τώρα κινδυνεύει η χώρα. Αυτό πρέπει όχι μόνο να μας τρομάζει αλλά να είναι και αιτία πολιτικών εξελίξεων πριν γίνει αιτία γεωπολιτικών εξελίξεων.
Πολιτικοί και πολίτες να αφήσουμε όλες τις άλλες εκλογικές ερμηνείες και ερμηνευτικές και ας κοιτάξουμε τη Θράκη πριν γίνει η Ελλάδα Ουκρανία.

Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/ekloges2014/item/38269-katsivelas-niki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες