14 Απριλίου 2014

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας για πυροδάνεια και ΦΠΑ

"Μακροχρόνια λύση, με χαμηλό επιτόκιο, στα πυρόπληκτα δάνεια των επιχειρήσεων (εγγυημένα και μη εγγυημένα) προς τους μικρομεσαίους" ζητεί, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρης Μανιάτης.
Το εν λόγω αίτημα, μαζί με άλλα, τίθεται από τον Δ. Μανιάτη με αφορμή την εξαγγελία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τον συμψηφισμό του ΦΠΑ από και προς τις επιχειρήσεις.
Σημειώνει, ειδικότερα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου:
«Το μέτρο του συμψηφισμού έφτασε η ώρα να γίνει πράξη μετά από χρόνιες πιέσεις των Επιμελητηρίων και των ανθρώπων της αγοράς. Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού αίρει την μακροχρόνια αδικία εις βάρος των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων και πιστεύουμε ότι και τα κατωτέρω πρέπει να συνοδευτούν με παρεμβάσεις του πρωθυπουργού:..........


- Για την ενίσχυση ρευστότητας της πραγματικής οικονομίας.

- Για την καθιέρωση σταθερού φορολογικού περιβάλλοντος προς τους μικρομεσαίους διότι θα περιοριστεί η κατάσταση ύφεσης της ελληνικής οικονομίας.

- Για την μακροχρόνια λύση με χαμηλό επιτόκιο στα πυρόπληκτα δάνεια των επιχειρήσεων (εγγυημένα και μη εγγυημένα) προς τους μικρομεσαίους.
Τότε ο χρόνος παραμονής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην κατάσταση ύφεσης θα περιοριστεί».
πηγή Ελευθερία
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/epimelitiria/item/35965-epimelitirio-pyrodaneia-fpa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες