29 Απριλίου 2014

Ο Ανένδοτος στην Τριφυλία αρχίζει πριν τις κάλπες.

Και να ξέρετε! Οι εμφύλιες διαμάχες στην Ελλάδα έχουν περισσότερες απώλειες από τους πολέμους....
Έξω από το πρωτοδικείο της Κυπαρισσίας το βράδυ της Κυριακής ένας πατέρας αναγκάζει το γυιό του να αποσύρει την υποψηφιότητά του από τον συνδυασμό του Στάθη Ανδρινόπουλου. Ο γυιός τρομοκρατημενος πάει στο δικηγόρο του συνδυασμού και παίρνει τα χαρτιά του. Ως εδώ θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία ( γιατί περί τραγωδίας πρόκειται όταν ένας πατέρας εξευτελίζει το γυιό του με αυτό τον τρόπο και κυρίως για αυτό το λόγο).
Το θέμα όμως δεν σταματά εδώ.
Η παράταξη...............
Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ του κ. Ανδρινόπουλου καταγγέλλει την παράταξη ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ του κ. Κατσίβελα ότι είναι ο ηθικός αυτουργός αυτής της πράξης.
Τα συμπεράσματα δικά σας....
 Και το πράγμα ως φαίνεται θα έχει συνέχεια.
Ντροπής πράγματα...... Ετσι ΟΥΤΕ ΞΕΚΙΝΑ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ
.
Το Δελτίο Τύπου του συνδυασμού Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΑ
.

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Μετά την ενθουσιώδη, από την παρουσία υποψηφίων και φίλων του Συνδυασμού μας, ολοκλήρωση της διαδικασίας σύνταξης και κατάθεσης του Συνδυασμού μας Νίκης και Αλλαγής στο Δήμο Τριφυλίας, μόνο θλίψη και αποτροπιασμό αισθανόμαστε για όσους νομίζουν ότι με τραμπουκισμούς, εκβιασμούς, απειλές και τρομοκρατία θα γυρίσουν την Τριφυλία πολλά χρόνια πίσω!

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια υποψηφίων συμβούλων μας, την 27/4/2014 στις 11.45 μμ, στις σκάλες του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας πατέρας νεαρού υποψηφίου του Συνδυασμού μας "η Τριφυλία αλλάΖΕΙ" προπηλάκισε έντονα το γιό του απαιτώντας την αποχώρηση από το συνδυασμό μας. Ο νεαρός υποψήφιος, εξαιρετικό και αγαπητό παιδί σε όλη την τοπική κοινωνία φανερά ταραγμένος και υπό το φόβο της τρομοκρατίας που υπέστη η οικογένειά του ζήτησε από τη δικηγόρο του συνδυασμού να του επιστρέψει τα χαρτιά της υποψηφιότητας. Η κα. Παναγιωτοπούλου του δήλωσε ότι δεν κρατάμε κανένα με το ζόρι. Τα χαρτιά έσκισε με μίσος ο ίδιος ο πατέρας του ο οποίος τον ακολουθούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο νεαρός αλλά και η οικογένειά του δέχτηκαν πιέσεις από ανθρώπους υποστηρικτές του συνδυασμού «Τριφυλία ξεκινάμε» , με σκοπό να αποχωρήσει από το συνδυασμό μας.

Ανάλογα περιστατικά απειλών και εκβιασμών μας έχουν καταγγελθεί από υποψήφιους και υποστηρικτές του συνδυασμού μας και σε άλλες περιοχές και εκτιμούμε ότι θα ενταθούν πλησιάζοντας στις εκλογές.

Αγαπητοί συνδημότες,

Επιτέλους μετά από δεκαετίες φαίνεται να ευοδώνεται μία προσπάθεια συνεργασίας των πολιτών από διαφορετικές πολιτικές διαδρομές. Κάποιοι όμως προσπαθούν να μας γυρίσουν με τις πρακτικές τους πολλά χρόνια πίσω, στο μεσαίωνα της πολιτικής με απειλές, εκβιασμούς, τραμπουκισμούς.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός << Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ>>, είναι συνδυασμός αξιών, ενότητας, ελπίδας, ανθρωπιάς, διαφάνειας.

Όταν ξεκινήσαμε, δηλώσαμε ότι πρώτα εμείς θα δώσουμε το παράδειγμα. Δεν πιέσαμε και δεν πρόκειται να πιέσουμε κανένα να μας ψηφίσει. Μόνο ενημερώνουμε και ζητούμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Όποιος θέλει να είναι μαζί μας να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτόν το τόπο θα είναι με τη δική του ελεύθερη βούληση.

Η 18η Μαΐου είναι ώρα ευθύνης και επιλογής.

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα απέναντι στην ιστορία του τόπου, τον πολιτισμό του, το μέλλον των νέων ανθρώπων να μας γυρίσει πίσω.



Η Τριφυλία αλλάζει!

2 σχόλια:

  1. ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΗΤΤΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΤΗΣ 18/5/2014.........
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ (ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ;
    ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ;
    ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ:
    1) ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΣ,
    2) ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες