19 Μαρτίου 2014

Ο Μιλτιάδης κάνει αξιοζήλευτη πορεία!

Αναμφίβολα σε κάθε ομάδα το »Α» και το »Ω» είναι ο προπονητής.Είναι αυτός ο οποίος μέσα στο παιχνίδι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Οι επιτυχίες και αποτυχίες πρώτα οφείλονται σε αυτόν και μετά σε όλους τους άλλους.Το Taklin.gr έκανε »πέρασε από κόσκινο» τους προπονητές που έχουν κάτσει φέτος στην ομάδα του Μιλτιάδη και σας παρουσιάζει την τελική διάγνωση.

Γιάννης Μαραγκός. Ο Γιάννης Μαραγκός ήταν αυτός ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας στην αρχή της σεζόν.Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα ήταν και ποδοσφαιριστής της ιστορικής ομάδας της Μεσσηνίας.Ο Μαραγκός ήταν σε αυτό το πόστο μέχρι τον αγώνα με τον Ακρίτα Κορώνης στο πρώτο γύρο...............
Μπορεί ως ποδοσφαιριστής να έχει προσφέρει τα μέγιστα στο Μιλτιάδη και αυτό φαίνεται στο γήπεδο αλλά ως προπονητής δεν τα κατάφερε και τόσο καλά. Επιτυχία μπορεί να θεωρείται η μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμάτας στο γήπεδο του Κορδία με 2-1 στα πλαίσια του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Ενώ μεγαλύτερη αποτυχία είναι η βαριά ήττα με 8-0 από τον Απόλλωνα στο Πεταλίδι.

Κώστας Στυλιανόπουλος-Νίκος Καναβός Το προαναφερθέν δίδυμο ανέλαβε τα καθήκοντα του, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Ανάληψης όπου και η ομάδα του Μιλτιάδη απέδρασε με το διπλό από το γήπεδο της Μεσσήνης.Σε αυτό το δίδυμο και οι δύο είναι βασικοί καταλύτες στην πορεία του Μιλτιάδη και αυτά που έχουν πετύχει είναι 9 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Αυτό συμβαίνει αφενός επειδή και οι δύο έχουν εμπειρίες πολλές από το ποδόσφαιρο αλλά και από το ότι γνωρίζουν καλά την ομάδα του Μιλτιάδη. Το δίδυμο αυτό,πήρε την ομάδα από τις χαμηλές θέσεις και τώρα την έχει φτάσει στην τρίτη θέση. Ο Στυλιανόπουλος επίσης προσφέρει πολλά και από την θέση του ποδοσφαιριστή.
τάκλιν gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες