17 Μαρτίου 2014

Καταγραφή των συλλόγων της Τριφυλίας.


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας επιχειρεί για το επόμενο χρονικό διάστημα την καταγραφή των πάσης φύσεως συλλόγων που λειτουργούν στην περιοχή της Τριφυλίας ή έχουν την έδρα τους εκτός αυτής αλλά οι σκοποί τους είναι προς όφελος της περιοχής. Σκοπός αυτής της καταγραφής είναι η δημιουργία ενός πλήρους φακέλου για κάθε σύλλογο, δηλαδή μιας βάσης δεδομένων με σκοπό την πληρέστερη καταγραφή των εθελοντικών δράσεων της περιοχής, την προβολή του έργου των συλλόγων και την αποτελεσματικότερη συνεργασία ανάμεσα στους Συλλόγους και το Δήμο.
Για τη................
δημιουργία του φακέλου κάθε συλλόγου παρακαλούμε τα Διοικητικά τους Συμβούλια να μας γνωστοποιήσουν μέχρι το τέλος Μαρτίου τα παρακάτω στοιχεία:
Το καταστατικό σύστασης. 
Την ιστορική διαδρομή του συλλόγου. 
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 
Τις υποδομές που διαθέτουν (πνευματικό κέντρο, μηχανολογικό εξοπλισμό,… κλπ.) Όσοι δεν διαθέτουν δικές τους υποδομές παρακαλούμε να μας αναφέρουν αν ο Δήμος ή άλλος φορέας ή ιδιώτης τους έχει παραχωρήσει κάποιον χώρο για τις δραστηριότητές τους και ποιος είναι αυτός. 
Το βασικό κορμό των δραστηριοτήτων τους σήμερα. 
Τις σημαντικότερες δραστηριότητες που μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει. 
Φωτογραφικό υλικό. 
Στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, ιστοσελίδα, e – mail, facebook,..). 
Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία νομίζουν πως θα είναι χρήσιμη ώστε να υπάρχει μια πλήρης εικόνα για το σύλλογο. 
Θα επιθυμούσαμε την αποστολή των στοιχείων σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – 24300 ΦΙΛΙΑΤΡΑ. 
Επίσης η Κοινωφελής Επιχείρηση έχει ήδη ξεκινήσει την καταγραφή των αρχαιολογικών χώρων όλης της Τριφυλίας με σκοπό την προβολή τους. Για το σκοπό αυτό προγραμματίζει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα επισκέψεις στους σημαντικότερους από αυτούς.Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες