13 Μαρτίου 2014

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, προσήχθησαν εξήντα πέντε (65) και έ γινε έλεγχος σε εκατόν πενήντα εννέα (159)
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν είκοσι επτά (127) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν πενήντα δύο (52) παραβάσεις
Εξιχνιάστηκαν δύο (2) υποθέσεις κλοπών σε οικίες στην Ανδανία και στο Αμπελόφυτο Μεσσηνίας, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος μίας ημεδαπής ΡΟΜΑ και ενός αλλοδαπού, αντίστοιχα
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης..............
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (11.3.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, του Μελιγαλά, των Γαργαλιάνων, των Φιλιατρών και του Κοπανακίου Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν πενήντα εννέα (159) άτομα, εκ των οποίων ογδόντα επτά (87) ήταν ημεδαποί και εβδομήντα δύο (72) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν είκοσι επτά (127) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εξήντα πέντε (65) άτομα, από τα οποία τριάντα έξι (36) ήταν ημεδαποί και είκοσι εννέα (29) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.
Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Εξιχνιάστηκαν, δύο (2) υποθέσεις κλοπών σε οικίες στην Ανδανία και στο Αμπελόφυτο Μεσσηνίας, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά και το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών, σε βάρος μίας (1) 30χρονης ημεδαπής ΡΟΜΑ και ενός (1) 39χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας, αντίστοιχα.
Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα οκτώ (48) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τέσσερις (4) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ηρωίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Μεσσηνιακά Νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες