15 Οκτωβρίου 2013

Στην Ιταλία βρέθηκε το κλεμμένο καΐκι απο το λιμανι της Κυπαρισσιας.Μετεφερε λαθρομεταναστες!

Στην Καλαβρία της Ιταλίας εντοπίστηκε το καΐκι του κ. Γρηγόρη Κανέλλη από τον Κακόβατο, το οποίο εκλάπη πριν από περίπου δύο εβδομάδες από το λιμάνι της Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com τη στιγμή που εντοπίστηκε, μετέφερε 32 λαθρομετανάστες.
Οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η κατεύθυνση του καϊκιού ή αν η Ιταλία αποτελούσε τον τελικό τους προορισμό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ακολουθήσουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες ώσπου να επιστρέψει το καΐκι στον νόμιμο ιδιοκτήτη του........

Κάτοικοι και ιδιοκτήτες καϊκιών δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους όταν άκουσαν την είδηση της κλοπής, καθώς πρόκειται για πρωτοφανή ενέργεια στην περιοχή.

Ο κ. Κανέλλης συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για κλοπή όταν έφτασε στην παραθαλάσσια περιοχή με σκοπό να πάει για ψάρεμα και έντρομος είδε ότι το καΐκι έλειπε από τη θέση του.

Ορισμένοι από τους ιδιοκτήτες καϊκιών λίγες ώρες πριν μαθευτεί το συμβάν αντιλήφθηκαν ότι το καΐκι έλειπε αλλά όπως τόνισαν σε σχετικό ρεπορτάζ του δεν πέρασε από το μυαλό τους το ενδεχόμενο κλοπής. Ευτυχώς, η υπόθεση του κ. Κανέλλη είχε αίσιο τέλος…
kyparissia-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες