12 Σεπτεμβρίου 2013

Γ. Καλογερόπουλος: Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας.

 Μετά την ήτα του ο Μιλτιάδης από την Εράνη με 4-0 προσπαθεί να μαζέψει τις δυνάμεις του και να την υποδεχθεί την ερχόμενη Κυριακή για τον δεύτερο αγώνα. Ψύχραιμος όπως πάντα  ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος  Καλογερόπουλος υπενθυμίζει ότι η Εράνη όπως και ο Απόλλωνας είναι μια κατηγορία παραπάνω και για την ομάδα του Μιλτιάδη αυτοί οι αγώνες είναι δυνατά τεστ εν όψει του προταθλήματος της Β τοπικής που αρχίζει σε ένα μήνα. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος δηλώνει στο Πύργος Τριφυλίας:.......
 

Θα παίξουμε στο γήπεδο μας..... Τα παιχνίδια κυπέλλου είναι απλά για εμάς ένα καλό τεστ και αγώνες προετοιμασίας για το δύσκολο φέτος πρωτάθλημα της β'τοπικης, που θα αρχίσει σε ένα μήνα. Στα παιχνίδια αυτά δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα και συστήματα ώστε να είμαστε έτοιμοι, καθώς ποτελούν δυνατά τεστ, όπως οι αγώνες με τον Απόλλωνα και τώρα με την Ερανη, που και οι 2 ομάδες είναι μια κατηγορία παραπάνω. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας [ΜΑΡΑΓΚΟΣ]..ο οποίος κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά ειδικά με τα νέα παιδιά!

1 σχόλιο:

  1. Η ομαδα χρειαζεται τη στηριξη ολων μας.Να γεμιζουμε το γηπεδο και να στηριξουμε και οικονομικα το Μιλτιαδη αγοραζοντας εισητηρια διαρκειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες