1 Ιουλίου 2013

Μία νέα σελίδα ενημέρωσης απο τους Γαργαλιάνους!

Μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα βρήκαμε στο διαδίκτυο και μάλιστα  από τους Γαργαλιάνους. Μας εντυπωσίασε ο πολύ καλός σχεδιασμός της, μα κυρίως, η σοβαρότητα της θεματολογίας της.
Στο προφίλ της διαβάζουμε:
Το gargalianoionline.gr είναι η νέα, καινοτόμος διαδραστική πλατφόρμα ενημέρωσης, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να πληροφορηθούν άμεσα για πολιτικά, κοινωνικά, πολιτισμικά, αθλητικά και άλλα πολλά θέματα με επίκεντρο κυρίως τους Γαργαλιάνους και την Μεσσηνία.
Βασικό προϊόν του gargalianoionline.gr είναι η ίδια η πληροφορία και συγκεκριμένα η έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση για την επικαιρότητα.
Θεωρούμε πως η ενημέρωση για τα τοπικά δρώμενα πρέπει να είναι απαραίτητο στοιχείο στην καθημερινότητα όλων των πολιτών...................

Στόχος μας είναι η ανοικτή πληροφόρηση, η ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και η ποιοτική ψυχαγωγία.
Επιθυμία μας είναι οι αναγνώστες να μην είναι απλοί χρήστες, αλλά να γίνουν οι ίδιοι οι ρεπόρτερ και οι φωτογράφοι, οι αρθρογράφοι και οι σχολιαστές,
και εν τέλει οι διαμορφωτές του περιεχομένου.
Το ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΦΙΛΙΑΣ blog ευχόμαστε να συνεχίσει με υπευθυνότητα και σοβαρότητα την ενημέρωση των αναγνωστών, ιδιαίτερα σήμερα που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο αρρωστημένοι νόες με μόνο στόχο να τρομοκρατούν και να παραπληροφορούν με τον χειρότερο τρόπο τον άπειρο αναγνώστη του διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες