8 Ιουλίου 2013

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πολιτιστικό Σύλλογο!!!

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη χθες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου Τριφυλίας
Αμέσως μετά το πέρας των Αρχαιρεσιών έγινε και το πρώτο συμβούλιο με μόνο θέμα  την κατανομή αξιωμάτων. Από αυτό προέκυψαν:
Πρόεδρος: Σερέτη Έφη
Αντιπρόεδρος: Ζώτος Ζώης
Ταμίας: Κωνσταντοπούλου Φωφώ
Γραμματέας: Σταθοπούλου Σωτηρία
Έφορος : Βαβουλέας Κώστας
Μέλος 1ο: Γεωργακόπουλος Άγγελος
Μέλος 2ο: Βαβουλέα Γεωργία
Τους ευχόμαστε καλή και καρποφόρα θητεία με κύριο μέλημά τους την ενότητα των κατοίκων του χωριού μας, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη, ιδιαίτερα αυτή την εποχή.
Για να μπορέσει να επιτευχθεί όμως αυτό χρειάζεται  και η συμμετοχή όλου του χωριού στις προσπάθειες του Συλλόγου. Κακομοιριές, διαιρετικές συμπεριφορές και κακόβουλες κριτικές δυναμιτίζουν όχι μόνο το Σύλλογο αλλά ολόκληρο το χωριό και αυτοί που τις πράττουν έχουν θέσει ήδη τον εαυτό τους σε απομόνωση. Άλλωστε δεν θα κυβερνήσουν και το κράτος, πέντε πράγματα για το χωριό θέλουμε να κάνουν.
Αν υπάρξει κάτι.......
κακό και πρέπει να διορθωθεί ο τρόπος δεν είναι η απαξίωση, αλλά η έντιμη και καλόπιστη κριτική. Η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη για να μην ξανασυμβεί ποτέ στο μέλλον κάτι κακό, γιατί όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν:
Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες