26 Ιουλίου 2013

Ρε παιδιά τον Γιάννη το Κατσούλα βρήκατε να στείλετε στον εισαγγελέα; Ντροπής πράματα. Έχει χαθεί το μέτρο σ' αυτό το τόπο...

Άφωνοι έμειναν  την Τετάρτη το βράδυ όσοι παραβρέθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, την στιγμή που πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας.
Αφορμή στάθηκε η αναφορά του στην σύλληψη του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Κατσούλα, μετά από καταγγελία κατοίκων για την φωτιά στον σκουπιδότοπο των Γαργαλιάνων.
Ο ίδιος αλλά και ολόκληρο το Δ.Σ. εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον κ. Κατσούλα, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «για ψύλλου πήδημα μας σέρνουν στον Εισαγγελέα.»
Για την καταγγελία που κατατέθηκε στις 22 Ιουλίου στην Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων αναφέρθηκε και ο αντιδήμαρχος Ευστάθιος Ανδρινόπουλος και η οποία αναφέρει:...

«Καταγγέλλουμε την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής να λάβει μέτρα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Δ.Ε. Γαργαλιάνων, η οποία μαίνεται χρονικό διάστημα πέρα του δεκαημέρου και καθιστά αδύνατη τη διαμονή στην πόλη μας.
Η κατάσταση αυτή διαρκεί επί σειρά ετών στην πόλη των Γαργαλιάνων, η οποία τους καλοκαιρινούς μήνες ζει το μαρτύριο του τοξικού σύννεφου να την σκεπάζει.
Η σκανδαλώδης αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για την υγεία των πολιτών, μας έχει οδηγήσει σε απόγνωση.
Με το παρόν σας επισημαίνουμε ότι αν δεν φροντίσετε για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σήμερα 22 Ιουλίου θα καταφύγουμε στον Εισαγγελέα».
Κατήγγειλε ως ψευδή την συγκεκριμένη καταγγελία, καθώς η πυρκαγιά άναψε στις 19 Ιουλίου το μεσημέρι και σβήστηκε άμεσα και όχι, όπως σκόπιμα αναφέρεται, σε δεκαήμερο, ενώ κατέθεσε ότι σε επικοινωνία με έναν από τους συνυπογράφοντες πολίτες, η απάντηση που πήρε είναι ότι δεν ξέραμε το περιεχόμενο καθώς μας ενημέρωσαν τηλεφωνικά.
πηγή gargalianoionline

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΝ ...ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ…

    http://www.gargalianoi.com/2013/07/25/96199/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες