24 Μαΐου 2013

"Κλέβει" τις εντυπώσεις στις διεθνείς αγορές ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γαργαλιάνων

Η Poqa Services, είναι μία νέα Ελληνική εξαγωγική εταιρία delicatessen - premium τροφίμων που απευθύνεται σε gourmet κοινό υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων. 
 Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην παγκόσμια αγορά τον Οκτώβριο του 2012,συμμετέχοντας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Sial Paris Food Exhibition, με το Premium Poqa Extra Virgin Olive Oil, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις και απέσπασε Βραβείο Καινοτομίας από τη Sial. Η εκλεπτυσμένη γεύση, το φρουτώδες άρωμα και η άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με το πρωτότυπο και ευρηματικό packaging, δίνουν ως αποτέλεσμα ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών. Παράγεται και επεξεργάζεται στoν Αγροτικό Συνεταιρισμό «Ελαιώνας», στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, με εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα (0,22%), ενώ παράλληλα δανείζεται την ονομασία του (po-qa: “προς βρώσιν”) και το λογότυπό του από την αρχαία γραμμική Β΄. Το συγκεκριμένο..................
προϊόν πωλείται ήδη στα καταστήματα της αλυσίδας “Galeries Lafayette” στο Παρίσι και τη Νίκαια και σύντομα αναμένεται η σύναψη σημαντικών συμφωνιών με άλλες γνωστές αλυσίδες καταστημάτων στην Ευρώπη.
Το Poqa, με σεβασμό στη χώρα προέλευσής του, ανοίγει τις πύλες του στο ελληνικό κοινό με μία ξεχωριστή εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 στην el.marneri.galerie, δίπλα στο νέο μουσείο της Ακρόπολης.
Το event θα ενισχύσει γευστικά με τις μοναδικές συνταγές του ο γνωστός σεφ και συνεργάτης του Poqa, Ιωσήφ Συκιανάκης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες