20 Ιανουαρίου 2013

Οι θησαυροί της Μεσσηνίας γίνονται Navarino Icons και κερδίζουν τον κόσμο!!!

Στο Λονδίνο και στη Βιέννη βρίσκονται πλέον τα προϊόντα Navarino Icons, σε δύο καταστήματα-ορόσημα. Στο πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου, ένα από τα πιο γνωστά παγκοσμίως, καθώς και στο κορυφαίο γκουρμέ κατάστημα Julius Meinl am Graben στη Βιέννη, έχουν κατακτήσει μια θέση τα προϊόντα που δημιουργήθηκαν με βάση τη γαστρονομική παράδοση, την ιστορική κληρονομιά και τη φύση της Μεσσηνίας, γνωστά για τις ποιοτικές επιλογές που προσφέρουν.
Η συλλογή που φιλοξενείται στα Harrods και στο Julius Meinl am Graben περιλαμβάνει το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, τις ελιές, το εξαιρετικά παρθένο ξύδι με δενδρολίβανο και θυμάρι, το αλάτι, το πετιμέζι που παράγεται από ποικιλία Chardonnay, σπιτικά γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και άλλα προϊόντα.
Τα Navarino Icons από την Costa Navarino, δημιουργούνται σε συνεργασία με μικρούς τοπικούς παραγωγούς, με σεβασμό στον πολιτισμό, την ιστορία του τόπου και τις συνταγές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Η παραγωγή περιλαμβάνει ............................
μικρές ποσότητες, χρησιμοποιούνται παραδοσιακές μέθοδοι, και ακολουθείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο.
Μέσα από μία διαδρομή που ξεκίνησε πριν από σχεδόν ένα χρόνο, τα Navarino Icons ταξίδεψαν ήδη και στον παγκόσμιο διαγωνισμό red dot awards στο Βερολίνο, όπου βραβεύθηκαν στην κατηγορία communication design 2012. Ο αναγνωρισμένος θεσμός που ξεκίνησε το 1955, θεωρείται πλέον ο μεγαλύτερος στον κόσμο που επιβραβεύει το δημιουργικό σχεδιασμό.
Εκτός της Costa Navarino, τα προϊόντα διατίθενται ήδη στα Dean & Deluca στις HΠΑ και τη Σιγκαπούρη (η εταιρία πρόσφατα επιλέχτηκε να είναι ανάμεσα στις ελάχιστες που συνεργάζονται με τα καταστήματα Dean & Deluca ως διεθνής συνεργάτης σε όλες τις χώρες παρουσίας τους), στα Hellenic Duty Free Shops, στο attica (Golden Hall), στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στο Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, στο Cellar&Bottega στην Κύπρο καθώς και σε άλλα σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχόλιο: Εμείς πάντα θα είμαστε χωμένοι στη θεωρία: Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα... Έτσι δεν θα τολμήσουμε να συνεργαστούμε μεταξύ μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες