9 Ιανουαρίου 2013

Ανανέωση συμβολαίου πρότεινε ο ΠΑΟΚ σε Αποστολόπουλο!

Ο συγχωριανός μας Αλέξης Αποστολόπουλος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως στον ΠΑΟΚ εδώ και αρκετές εβδομάδες έχουν προτείνει στον παίκτη την ανανέωση του συμβολαίου του.
Ο 22χρονός δεξιός αμυντικός, για πρώτη φορά παίρνει ένα καλό σερί αγώνων εκμεταλλευόμενος τις απουσίες των Έτο και Κωνσταντινίδη, πηγαίνοντάς τα άψογα σε αυτό το διάστημα.
Στους αγώνες που αγωνίστηκε ως βασικός, η ομάδα έχει μόνο νίκες, οι τρεις μάλιστα εκτός έδρας με Γιάννενα, Αιγινιακό και Πανθρακικό.
Ο ΠΑΟΚ έχει προτείνει την ανανέωση του ποδοσφαιριστή, ο ατζέντης του έχει ενημερωθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως....................
θα έχει στο μέλλον εξασφαλισμένη τη θέση του στο ρόστερ.
Αποφάσεις για το ρόστερ θα παρθούν το καλοκαίρι και ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει τον έλεγχο του ποδοσφαιριστή Αποστολόπουλου, ακόμη κι αν χρειαστεί να δοθεί υπό τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα τότε.
Από τη πλευρά του ο παίκτης δεν φαίνεται να βιάζεται για να γίνει η συμφωνία, βελτιώνοντας την εικόνα του προς την ομάδα αλλά και την ΠΑΟΚτσήδικη κοινή γνώμη, ελπίζοντας σε μία καλύτερη συμφωνία και βέβαια σε ένα καλύτερο πλασάρισμα στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες