10 Ιουλίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ… ΚΟΡΟΪΔΙΑ!. Ποιοί τους… «διοχετεύουν» στην περιοχή μας

Σε ρουτίνα τείνει να εξελιχθεί η συνεχής προσπάθεια που γίνεται από αλλοδαπούς διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι «κατά περίεργο τρόπο» βρίσκονται στην Μεσσηνία, από την οποία προσπαθούν να… «διαφύγουν» στο εξωτερικό με πλαστά έγγραφα.
Είναι απορίας άξιον, πως γίνεται κάθε φορά να έχουμε τόσο «κόσμο» ο οποίος θεωρεί πως η πιο «εύκολη» πύλη εξόδου από την χώρα είναι η Μεσσηνία, και κάθε φορά να συλλαμβάνονται διάφοροι «παρανομοεισελθώντες», οι οποίοι είναι «εφοδιασμένοι» με τα σχετικά πλαστά έγγραφα.
Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο γεγονός αυτό, μα απάντηση δεν υπάρχει από πουθενά.
Τόσο πολύ δύσκολο είναι να εξακριβωθεί:
-Πώς και πόθεν έρχονται;
-Ποιοί τους… «διοχετεύουν» στην περιοχή μας;
-Ποιοί τους φτειάχνουν τα… «διαβατήρια» και με ποιό τίμημα;.......................
«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω»! Την κοινωνική ερήμω και καθημερινά «γεμίζει» από παράνομους η χώρα που μπλοκάρονται εδώ και μπλέκονται με όλους εμάς τους… «εξαθλιωμένους» -έτσι όπως μας κατάντησαν- πλέον Έλληνες.
Διαρκώς ακούμε «ευχολόγια», αλλά ουσία δεν βλέπουμε. Χρόνια τώρα έχει στηθεί μια «επιχείρηση» που έχει επιφέρει στη χώρα μας τρομερά αδιέξοδα. «Ξεχύλησαν» οι φυλακές από παρανόμους…
Ξεβρώμισαν την χώρα τους, και «βρώμισαν» -αλλά και εξακολουθούν να… βρωμίζουν, παντοιοτρόπως- την χώρα μας…
Έχουν δημιουργήσει σωρεία κοινωνικών προβλημάτων,
Έχουν εκτραχυνθεί λόγω της οικονομικής ανέχειας που αντιμετωπίζουν,
Έχουν γεμίσει με αρρώστειες και έχουν «μπλοκάρει» όλα τα κοινωνικά συστήματα, αφού ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!..
Εκτός αυτών, βεβαίως, έτσι και δημιουργηθεί το παραμικρό με κάποιον γηγενή που στενάζει κάτω από την… «μπότα» τους, τότε από υπερευαίσθητους «Έλληνες» πολίτες βγαίνουν αλαλάζουσες κραυγές απελπισίας, ότι «βασανίζουμε», «τυραννούμε», ως αλλόφρονες «ρατσιστές» τους δύσμοιρους πολίτες που ήρθαν στην χώρα μας για μια καλύτερη τύχη!..
Το ερώτημα είναι: «Την έχουμε εμείς οι Έλληνες πολίτες αυτή την… «τύχη», ή έχουμε γίνει χειρότεροι από τους… παράνομους αλλοδαπούς;
Κι εάν είναι τόσο υπερευαίσθητοι, γιατί δεν τους παίρνουν στα σπίτια τους να τους παρέχουν τροφή και στέγη, ακόμα, ακόμα και εργασία έτσι ώστε να μην αποτελούν κοινωνική γάγγραινα για τους υπόλοιπους Έλληνες;
Αυτά βέβαια είναι ζητήματα που ενώ είναι πολύ εύκολο να λυθούν, γίνονται πολιτικός «βραχνάς», για τον λόγο ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση να μπει –επιτέλους- μία «τάξη» σε αυτό τον τόπο.
Και βέβαια δεν είναι τωρινή αυτή η… «ιστορία». Αν ανατρέξω στο… «παρελθόν», θα δούμε πως από το ΄90 έχει αρχίσει να «φουντώνει» αυτή η ιστορία, με μικρά τότε βήματα επανόδου, μα με… διάτρητα σύνορα, φτάσαμε στο σήμερα του «δεν πάει άλλο»!..
Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις, από γενναίους πολιτικούς. Μάχιμους πολιτικούς της πρώτης γραμμής και όχι του… «καναπέ»…
Γιατί οι εντεταλμένοι κάνουν, όσο μπορούν την δουλειά τους. Οι υψηλά ιστάμενοι όμως, τι κάνουν;;;
Προ ημερών που πραγματοποιήθηκε το 28 Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην Μεσσηνία, είχαμε προσκαλέσει στην εκπομπή «Η Ωραία Μεσσηνία» στο ομογενειακό ραδιόφωνο του Σίδνεϋ «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» τον πρόεδρο των Ελλήνων αστυνομικών κ. Γιάννη Καραπατάκη, και είχαμε ζητήσει να θέσουν θέμα στον Τούρκο ομόλογό τους, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή στον έδαφός τους, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα…

ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ… ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!..

Συνελήφθησαν, χθες (9-7-2012) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν, δύο 18χρονοι και ένας 25χρονος, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, των ανωτέρω αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Άμστερνταμ Ολλανδίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο Διαβατήρια Γαλλικών Αρχών, και ένα Διαβατήριο Βουλγαρικών Αρχών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες