19 Μαρτίου 2012

Αυτούς τους ¨υπεύθυνους¨ της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Μεσσηνία δεν βρισκεται ένας υπεύθυνος να τους στείλει στο σπίτι τους;

Απαντήσεις στις δηλώσεις του προϊσταμένου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κλάδη δίνουν με ανακοίνωση οι γονείς των μαθητών της Χώρας. Αναλυτικά σε αυτήν αναφέρονται τα εξής:
“Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας μετά τις δηλώσεις του προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας κ. Κλάδη θέλει να διευκρινίσει τα παρακάτω:
1. Δεν ήταν μειοψηφία γονέων η κατάληψη της 14ης Μαρτίου αλλά ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης.
2. Δεν ήταν ολιγοήμερη απόσπαση της ...............................
δασκάλας αλλά με επίσημο έγγραφό του την αποσπούσε με δίμηνη απόσπαση στους Γαργαλιάνους.
3. Αποσπούσε στην Χώρα την δασκάλα που ήταν στους Γαργαλιάνους για την οποία εκκρεμούσε ΕΔΕ και η οποία στις 14/3 παρουσιάστηκε στο 1ο Χώρας στις 8 π.μ. να αναλάβει υπηρεσία. Επειδή όμως το σχολείο ήταν σε κατάληψη δεν μπόρεσε να αναλάβει υπηρεσία.
4. Ο κ. Κλάδης επειδή αδυνατούσε να λύσει το πρόβλημα στους Γαργαλιάνους απέσπασε την δασκάλα μας, με αποτέλεσμα να διαταράξει για δεύτερη φορά μέσα σ‘ ένα μήνα την ομαλή λειτουργία του σχολείου μας. Τα παιδιά δεν τα κατέβασαν οι γονείς στο δρόμο αλλά η απόφαση του κ. Κλάδη να πάρει την δασκάλα τους στη μέση της σχολικής χρονιάς. Ουδέποτε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας είχαν δημιουργηθεί τέτοιου είδους προβλήματα“.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες