11 Δεκεμβρίου 2011

Οι βάτσικες είναι η αιτία της αγωνιστικής πτώσης του Μιλτιάδη!!!

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει, όχι μόνο στην τεχνική και διοικητική ηγεσία της ομάδας, η νέα ήττα του Μιλτιάδη. Αυτή τη φορά στην Ανάληψη της Μεσσήνης από τον τοπικό Ολυμπιακό με σκορ 5-3. Όλες οι παρέες ψες το βράδυ στα καφενεία συζητούσαν με ένταση την αγωνιστική πτώση της ομάδας μας που μετά το θριαμβευτικό ξεκίνημα της τον τελευταίο καιρό δείχνει να παραπαίει. Έκδηλη η αγωνία για το μέλλον στα μάτια των συνομιλητών φαινόταν να επισκιάζει ακόμη και τις αποφάσεις των Βρυξελλών για τον Δημοσιονομικό Κανόνα.
Ακούστηκαν διάφορες απόψεις και προβληματισμοί αλλά νομίζουμε ότι πιο κοντά στη αλήθεια βρίσκεται η άποψη περί ράβδου. Ότι δηλαδή φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και ότι η εντεινόμενη οικονομική ύφεση σε συνδυασμό με την απαράδεκτα χαμηλή τιμή του λαδιού, οδήγησε τους νεαρούς παίκτες μας στα λιόπανα και στις κλαρούδες. Πολλά αστέρια της ομάδας μας αναγκάστηκαν να βοηθήσουν τις οικονομικά χειμαζόμενες οικογένειες τους είτε τραβώντας πανιά είτε σύροντας λιόκλαρα πάνω στις κλαρούδες. Κάτι που τους καταπονεί περισσότερο και από να παίζανε μεσοβδόμαδα Τσάμπιονς Λιγκ. Και στις αιτιάσεις ότι και τα παιδιά της ελαιοπαραγωγού Ανάληψης πρέπει να είχανε το ίδιο πρόβλημα υπήρχε η απάντηση ότι οι βάτσικες εκεί είναι πιο όψιμες και ότι τώρα αρχίζει εκεί ο ράβδος. Ενώ σε μας κοντεύει να τελειώσει.
Πάντως το πράγμα θα δείξει. Σε λίγο τελειώνει ο ράβδος θα σιγήσουν τα αλυσοπρίονα τα λιόκλαρα θα καούνε και αν αιτία της πτώσης ήταν οι βάτσικες θα πρέπει να περιμένουμε μιαν αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες