18 Νοεμβρίου 2011

Ο Π. ΑΡΓΥΡΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΟΦΗ-ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!



Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι Διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και μεταξύ αυτών, είναι και ο συγχωριανός μας Παναγιώτης Αργυρός, ο οποίος θα είναι Βοηθός Διαιτητή στο Κυριακάτικο αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΦΗ-ΑΡΗΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο ''Θ.Βαρδινογιάννης'', στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Παναγιώτης έχει παίξει φέτος σε τρία παιχνίδια, τα δύο έληξαν ισόπαλα και το τρίτο με νικητή τη γηπεδούχο ομάδα.Συγκεκριμένα Ο συμπατριώτης μας ρέφερυ έπαιξε το Πανιώνιος-Εργοτέλης στην Νέα Σμύρνη, το παιχνίδι στην Τρίπολη, μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης με την Ξάνθη και τέλος στον αγώνα του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι.
Ο εν λόγω ποδοσφαιρικός αγώνας, θα μεταδοθεί σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το συνδρομητικό κανάλι της νόβα, στις πέντε και τέταρτο το απόγευμα της Κυριακής.

1 σχόλιο:

  1. Εμείς,από την πλευρά μας,του ευχόμαστε,ως επιστέγασμα των πολυετών προσπαθειών του,να συνεχίσει την καλή του πορεία την εφετινή διαιτητική χρονιά,με πολλές και άριστες διαιτησίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες