12 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΘΩΝΗ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 4-1

Δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη για την Μεθώνη και μάλιστα με τεσσάρα στον β' όμιλο της Β' τοπικής... Οι "βυσσινί" επικράτησαν με 4-1 του Μιλτιάδη και βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Πάντως η νίκη δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ, μιας και ο Μιλτιάδης προηγήθηκε νωρίς και μέχρι τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1. Ομως η ομάδα του Παναγιώτη Βλαχόγιαννη πίεσε την εστία του Μιλτιάδη και μετά το 2-1, πέτυχε άλλα δύο γκολ και έχασε κι άλλες ευκαιρίες. Στο 12' οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την Μεθώνη και άνοιξαν το σκορ... Ο Διαμαντόπουλος με κάθετη πάσα βρήκε τον Τ. Καραμπότσο που έκανε τη συρτή σέντρα και ο Δ. Μπακάκης με προβολή έκανε το 0-1. Η ισοφάριση για τη Μεθώνη ήρθε στο 35' με τον Κόσοβα να δίνει στον Νικολόπουλο,......
αυτός την έσπασε στον Ηλιόπουλο που με πλασέ έκανε το 1-1. Νωρίτερα ο Διαμαντόπουλος είχε δύο καλές εκτελέσεις φάουλ τις οποίες αποσόβησε ο Μίντζηρας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχασαν ευκαιρίες με τους Κόσοβα και Νικολόπουλο, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα απείλησε με τον Δ. Μπακάκη. Τελικά η πίεση των "βυσσινί" απέδωσε καρπούς στο 67' όταν μετά από φάουλ του Κόσοβα και απόκρουση των αμυντικών, ο Τσέρτος με δυνατό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Κ. Στασινόπουλο για το 2- 1. Στο 75' η Μεθώνη πέτυχε και τρίτο γκολ με κεφαλιά του Ηλιόπουλου από κόρνερ του Κόσοβα (3-1). Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 80' με πλασέ του Κόσοβα ύστερα από συρτή σέντρα του Τρυφωνόπουλου. Το ματς σφύριξε ο Λάμιας που είχε για βοηθούς τους Ροβολή και Γιαννέτσο.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Τρυφωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Λίγγρης, Τ. Κοτσίρης, Η. Κοτσίρης (85'
Παναγιωτακόπουλος), Τσέρτος, Ηλιόπουλος, Κόσοβα (88' Κασμίροβ), Νικολόπουλος, Καραγλάνης.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κ. Στασινόπουλος, Θ. Σταυρόπουλος, Λακριντής, Λίτσας, Τζωρτζίνης, Καγιάς, Διαμαντόπουλος, Τ. Καραμπότσος, Ν. Μπακάκης (72' Γεωργόπουλος), Α. Στασινόπουλος (75' Σκουτάρι), Δ. Μπακάκης (85' Αλέρτας).
notos sport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες