8 Οκτωβρίου 2011

Άνοιξη του 2012 ο δρόμος φτάνει στη Σπερχογεία.

Την άνοιξη του 2012 θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί ο αυτοκινητόδρομος στη Μεσσηνία, από την Τσακώνα έως τον κόμβο της Σπερχογείας στο Praktiker - αν και στόχος του υπουργείου είναι να έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του φετινής χρονιάς. Το υπόλοιπο κομμάτι μέχρι τον κόμβο του Καρέλια θα παραδοθεί του χρόνου, στο τέλος του καλοκαιριού. Το πολύπαθο Παραδείσια - Τσακώνα πάει για παράδοση το πρώτο τρίμηνο του 2012 με παράκαμψη στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης, όπου θα κατασκευαστεί η μεταλλική τοξωτή γέφυρα. Στόχος είναι να παραδοθεί ολοκληρωμένο........
στο τέλος του ερχόμενου καλοκαιριού, αν και έχει συμβατική προθεσμία ως το τέλος Οκτωβρίου 2012. Ο κλάδος Λεύκτρο -Σπάρτη θα ολοκληρωθεί το 2013.
Ολα αυτά επισημάνθηκαν κατά τη διάρκεια αυτοψίας στα υπό κατασκευήν τμήματα του έργου, όπου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης τόνισε την ανάγκη ολοκλήρωσης όλου του φυσικού αντικειμένου του έργου, όπως προβλέπεται στη σύμβαση παραχώρησης, που περιλαμβάνει και τον περιμετρικό της Καλαμάτας. Η αυτοψία έγινε μετά από ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη.
Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες