25 Αυγούστου 2011

Είπαμε ρε παιδιά ότι «τρέχετε» αλλά πιάστε και κανένα κλέφτη.... ξευτιλιστήκαμε…

Το χθεσινό δελτίο τύπου της Αστυνομικής διεύθυνσης Μεσσηνίας προκαλεί αν μη τι άλλο γέλια μια και την στιγμή που «καίγετε» ο τόπος από τις ληστείες και κλοπές με τραυματισμούς όπως είδαμε πρόσφατα και στην Πυλία, αυτοί πιάνουν κάτι φουκαράδες όπως θα δείτε πάρα κάτω στο δελτίο τύπου που είχαν φυτέψει 15 δένδρα χασίς λες και έπιασαν τον Εσκομπάρ…
  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν, σήμερα (24-8-2011) το πρωί, σε Δημοτική Ενότητα του Δήμου Γαργαλιάνων Μεσσηνίας, ( περιοχή Μουρίκια -Πυργου Τριφυλίας)  από αστυνομικούς του.....
Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 62 και 35 ετών αντίστοιχα, για καλλιέργεια δεκαπέντε (15) δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε αγροτική περιοχή, κατελήφθη ο 62χρονος να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (15) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,4 έως 1,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των ημεδαπών και στο υπνοδωμάτιο του 35χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ποσότητα κάνναβης βάρους 4,1 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας ενώ Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.»
Πηγή:Best tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες