29 Ιουνίου 2011

Θέλω να νικήσω! Εάν όμως δεν τα καταφέρω βοηθήστε με να προσπαθήσω με θάρρος!

Με την συμμετοχή πάνω από επτάμισι χιλιάδων αθλητών από σχεδόν εκατόν ογδόντα χώρες, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε είκοσι δύο ολυμπιακού τύπου αθλήματα στην Αθήνα πραγματοποιούνται την τρέχουσα εβδομάδα στην χώρα μας, οι ΧΙΙΙ Παγκόσμιοι Θερινοί Αγώνες Special Olympics .


Τα Special Olympics είναι ένα Παγκόσμιο Κίνημα που δίνει την ευκαιρία σε 3,1 εκατομμύρια ανθρώπους με διανοητικές δυσκολίες από 185 χώρες του κόσμου, κυρίως μέσω του αθλητισμού, να ενισχύουν την αυτοεκτίμησή τους, να ανακαλύπτουν τις ξεχωριστές τους ικανότητες και με τους τρόπους αυτούς να αποτελούν ενεργά και χρήσιμα μέλη της κοινοτήτων τους.
Στους προαναφερόμενους αγώνες συμμετέχει εθελόντικα και ο συμπατριώτης μας........
 Παναγιώτης Αργυρός με την ιδιότητά του, ως Διαιτητή ποδοσφαίρου, στον οποίο δίνεται η ευκαιρία να διευθύνει παιχνίδια ομάδωνSpecial Olympics από όλο το κόσμο.Μέχρι τώρα, ήταν διαιτητής στις αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων ποδοσφαίρου ανδρών Special Olympics Αυστραλία-Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα-Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Δανία-Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουρουγουάη-Ινδία, Ελλάδα-Τουρκία και Αυστραλία-Ινδία. Οι εν λόγω αγώνες διεξάγoνται στο Προπονητικό Κέντρο ΑΠΗΛΙΟΝ στο Κορωπί-Αττικής.
Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες είναι ανοικτές στο κοινό το οποίο μπορεί να γιορτάσει από κοντά το σημαντικότερο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός του 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες