24 Ιουνίου 2011

Επιτέλους! επισκευές στο δρόμο Χώρα – Κορυφάσιο για να πηγαίνουμε πιο εύκολα στην Βοϊδοκοιλιά

Επιτέλους μετά από ……κάμποσα χρόνια εδέησε να πέσει ασφαλτοτάπητας στα κομμάτια του Εθνικού δρόμου Πύργου –Μεθώνης μετά τα ανάκτορα του Νέστορος και σε απόσταση ….αναπνοής από την Ναυαρχίδα του Ελληνικού Τουρισμού περιοχή της Costa Navarino που θύμιζε εμπόλεμη ζώνη και ήταν θαύμα που έως τώρα δεν είχαμε θρηνήσει ανθρώπινα θύματα από τους διερχόμενους οδηγούς !
Με αφορμή τις εργασίες οδοποιίας που πραγματοποιούνται στα πλαίσια της βελτίωσης της βατότητας του εθνικού δρόμου Πύργου-Μεθώνης στο κομμάτι Χώρας – Κορυφασίου που ενώνει την παραλιακή ζώνη........
με το Ανάκτορο του Νέστορα και το μουσείο της Χώρας , πραγματοποιήθηκε εχτές επίσκεψη του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος, κ.Καφαντάρη Δημήτριου , με σκοπό την επίβλεψη των εργασιών. Η θετική εξέλιξη αυτού του έργου ήταν απόρροια της συνεργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ.Τατούλη Πέτρο, του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας , κ.Μαλαπάνη Χρήστου και του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος, κ.Καφαντάρη Δημήτριο. Οι εργασίες αποσκοπούσαν στην αποκατάσταση του οδοστρώματος διότι όπως είναι γνωστό έχριζε άμεσης αντιμετώπισης λόγω της μεγάλη επικινδυνότητας που παρουσίαζε. Με την αποπεράτωση των εργασιών ικανοποιήθηκε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες