23 Ιουνίου 2011

Ένοπλη ληστεία από αλλοδαπούς στο «ΧΑΝΙ» – Μάτι Γαργαλιάνων, πτώμα στη Μώραινα; και άλλα περίεργα στον τόπο μας.

Αναδημοσίευση από χθεσινή ανάρτηση τουΓαργαλιάνοι news
Ένοπλοι αλλοδαποί τραυμάτισαν χθες τον 55χρονο κ. Δημήτρη Πούλιο, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «ΧΑΝΙ» στο Μάτι Γαργαλιάνων, με σκοπό να τον ληστέψουν.

Στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα ο κ. Πούλιος έκλεισε την ταβέρνα του και πριν μπει στο αυτοκίνητο του δέχθηκε επίθεση από 2 αλλοδαπούς ληστές (σύμφωνα με δική του μαρτυρία).
Εκείνη την στιγμή βγήκε από το «χάνι» η υπάλληλος του κ. Παναγιώτα Σινάνη η οποία απειλήθηκε από τους κακοποιούς που της ζήτησαν να ξαναμπεί στο «χάνι» και να μην βγάλει άχνα.
Ο ένας κακοποιός χτυπούσε τον κ. Πούλιο με πέτρες ενώ ο άλλος.......
 τον απειλούσε με όπλο.
Ο πολύ αγαπητός σε όλη την περιοχή Γαργαλιάνων και εξαίρετος οικογενειάρχης Δημήτρης Πούλιος πάλεψε με τους 2 αλλοδαπούς, που είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους με κάλτσες και δεν αναγνωρίστηκαν…
Ο άτυχος συμπολίτης μας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.
Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!
Που θα φτάσει αυτή η κατάσταση; Πως καταντήσαμε να κινδυνεύει η ζωή μας ακόμα και στο «χάνι» Γαργαλιάνων; Ποιος θα μας προστατεύσει από τους εγκληματίες που κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλη την Ελλάδα;
Χθες βρέθηκε σε μια γράνα στη περιοχή Μώραινα το αποσυντιθέμενο πτώμα ενός Αλβανού άντρα…. Ένας θεός ξέρει τι έγινε εκεί.
Πάλι χθες αργά το βράδυ στου «Γρηγοράκη» ένας συμπολίτης μας αναγκάστηκε να πυροβολήσει στον αέρα από φόβο όταν αντίκρισε μια ομάδα περίεργων αλλοδαπών που «ξεκουράζονταν» στο δρόμο… Φυσικά με το «μπαμ» εξαφανίστηκαν στο δευτερόλεπτο…
Γιατί πρέπει εμείς στους Γαργαλιάνους να ζούμε με τον φόβο, επειδή κάποιοι θέλουν την παγκοσμιοποίηση για δικό τους όφελος; Δεν θα επιτρέψουμε να μας φοβίσουν εμάς οι λαθρομετανάστες μέσα στο δικό μας τόπο. Ρατσιστές δεν είμαστε, αλλά ούτε και μαλάκες!
Και ποιός τους είπε ότι εμείς εδώ θα «κολλήσουμε» και δεν θα προστατεύσουμε τον δικό μας παράδεισο για να μην μας κολλήσουν αυτοί την ταμπέλα του «ρατσιστή» ή «εθνικιστή»; Αυτά τα γνωστά κολπάκια με τις «ταμπέλες» είναι παλιομοδίτικα πλέον…
Αν πιστεύουν ότι εμείς θα αποδεχθούμε τις δικές τους «υπόγειες» αποφάσεις που παίρνουν για μας αλλά χωρίς εμάς για να καταστρέψουν ή να ξεπουλήσουν τον δικό μας παράδεισο στους Γαργαλιάνους, ε… τότε είναι μακριά νυχτωμένοι!
ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ!!!
Ναι είμαι σίγουρος ότι και οι Γαργαλιανιώτες ξυπνήσαμε, όπως όλοι οι Έλληνες και δεν πιστεύουμε πλέον κανένα πολιτικάντη ούτε εκείνα τα τοπικά φερέφωνα τους που συνεχίζουν την κατάπτυστη δουλειά του σφουγγοκωλάριου.
Όπως φτάνουν σε λίγο οι Σπαρτιάτες στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν την αγανάκτηση τους έτσι πρέπει την επόμενη φορά να πάμε Σύνταγμα και οι Γαργαλιανιώτες (…με το λεωφορείο εμείς).
ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ;
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...
Ο Διαχειριστής

1 σχόλιο:

  1. αυτό με το πτώμα στη Μώραινα δεν ισχύει!!! ρώτησα τους πάντες στην περιοχή και δε ξέρει κανείς τίποτα!!! δεν ξέρω από που προήλθε αυτή η είδηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες