24 Μαΐου 2011

Φωτοβολταϊκή… τιμωρία για τους νέους αγρότες

Διώχνουν από τον ΟΓΑ τους νέους αγρότες επειδή θέλουν να βάλουν… φωτοβολταϊκά, μας επισημαίνει αναγνώστης του energypress, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι οι νέοι αγρότες (δηλαδή όσοι δεν έχουν κλείσει 5 χρόνια στο μητρώο αγροτών) οι οποίοι τοποθετούν φωτοβολταϊκά έως 100KW υποχρεώνονται να «φύγουν» από τον ΟΓΑ και να ασφαλιστούν στον ΟΑΕΕ, κάτι το οποίο δεν ισχύει για τους υπόλοιπους αγρότες.

«Δηλαδή επειδή είμαστε νέοι μας τιμωρεί;Δεν έχει γίνει ευρέως γνωστή.........
 αυτή η λεπτομέρεια και γι αυτό δεν έχουν υπάρξει ακόμη αντιδράσεις. Θα το καταλάβουν οι περισσότεροι πολύ αργά και τότε δεν θα μπορούμε να αντιδράσουμε αποτελεσματικά», αναφέρει χαρακτηριστικά αναγνώστης του energypress.

«Δεν πρέπει να καταδικαστεί για μια ακόμα φορά η νεότερη γενιά των ελάχιστων εναπομείναντων γεωργών, με αποβολή από το κατεξοχήν αγροτικό ασφαλιστικό οργανισμό και την υπαγωγή μας στις εξοντωτικές ασφαλιστικές εισφορές του ΟΑΕΕ χωρίς ουσιαστικό λόγο», καταλήγει ο αναγνώστης μας.
ΠΗΓΗ Energy Press

1 σχόλιο:

  1. Καλά τα λέει ο αναγνώστης του energypress! Θα βάλουν εμάς τους νέους στον ΟΑΕΕ! Αγρότες και στον ΟΑΕΕ! Πού ακουστηκε τέτοιο ανάποδο πράγμα...κάντε κάτι,όσοι επηρεάζεσται από αυτήν την παράδοξη απόφαση των ιθυνόντων,κι οσοι έχετε παιδιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες